Příspěvky uživatele - 186.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Patlovina na okraje jezírka, 11.10.2009
Odepisuji na jekor. Vždyť když se nacucne tak se musí mnohemvíc vypařovat voda! Myslím že v jezírku je značný úbytek vody a proto je jekor nevhodný.Obzvláště při velkých pařácích.Venda Karolína S.
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 11.10.2009
Mám jezírko 7x6 m.2m hloubka. Měla jsem též řasu jako záclony.Byla všude.Mechanicky jsem jí odstranovala.No hruza.Ted ji už nemám.Nevím co to je.Zato mám v jezírku AMURA.Je skvělej.Spásá řasu jak o závod.Sežere ji i na malích drobných... celý příspěvek >
Jak vylovit karasy, 11.10.2009
Všem rádcum moc děkuji. Nejhezčí je ta rada s kvérem ta je fakt skvělá. To mě připomělo radu mého manžela, použít elektriku. Stou udičkou taky dobrý až na to že nevím jak bych přesvetčila kojáky aby na návnadu nešli.Když totiž do vody vhodím nějaou... celý příspěvek >
Dlouha rasa, 31.8.2009
Pořidte si AMURA.Stačí bohatě 1kus amáte pokoj napořád.Venda Karolína S.
Co s řasou, 31.8.2009
Jestě jsem zapoměla dodat že na to Vaše jezírko ude stačit jeden aod řasy bude pokoj.Amur je krotký ato byl z rybníka.Ahoj Venda Karolína S.
Co s řasou, 31.8.2009
Měla jsem stejný problém.Vyřešila jsem jej zcela jednoduše.na jezírko 7x6m jsem dala1Amura.Předtím jsem stahovala řasu hrábkama.Teď tam vůec není.on ji všechnu spase.Jinak tam mám koje a karasy.
Jak vylovit karasy, 31.8.2009
Prosím o radu jak vylovit karasy a ostatní část kojkaprů.Mám jezírko 6x7m, v nejhluším místě 2m hluboké.Ryby se přemnožily a já jich část potřeuji odchytat.Jezírko nechci vypustit.I když žerou z ruky, síťkou vylovím tak 3kusy aostatní se stáhnou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika