|
Příspěvky uživatele - 178.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kladivo Fiskars 5Kg, 8.12.2009 Kdyby nám starej kovář ukoval kladivo, myslím, že fiskars bysme nepotřebovali
Do čeho tolik mlátíte že ty palice odchází? Já od tý doby, co mám dolmar, palici skoro nepoužívám
Jo a z násady z akátu mě nikdy ruce nepálily, jasan... celý příspěvek > |  | Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 8.12.2009 No díky hmotnosti je ps-45 určitě vhodná na odvětvování a menší řezání i v lese, šplhal jsem s ní po žebříku po smrkách a řezal větve, i to kilo je hodně znát, já bych do toho šel |  |
|  | Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 8.12.2009 Mám ps-45 a ps-5000.
Dnes jsem sundal 2 smrky na firmě pr. 35, na kácení jsem vzal ps-5000 kvůli většímu řetězu, jinak ps-45 by to taky zvládla, a skoro celý vč. kmenu jsem to pořezal ps-45 a bez problému, výborná pilka, starty s... celý příspěvek > |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 6.12.2009 Pokud kladivo s plastovou násadou, tak jedine fiskars, ty levný brní do rukou. Mám starou palici na klínování s násadou z akátu a celkem pohoda |  | Palivo E 85, 6.12.2009 Já bych se možná vrátil k základní otázce, využití bio benzínu v mot. pilách nebo sekačkách, resp. v čem spočívá úprava motoru na toto lepší a výkonnější palivo? |  | Husqvarna 340, 29.11.2009 Jo notebook, z kterého píšu, je nejspíš z číny a klávesnice s myší taky, ale to funguje, ikdyž jsem na klávesnici už 2x rozlil pivo
Až budou dělat dobrý pily, tak je přestanu kritizovat. Jsem přesvědčen, že v číně řežou hq, stihl a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 340, 29.11.2009 Já bych s vámi souhlasil, nebýt spokojenosti s číňanem, ty jejich produkty nemají vývoj a proto jsou špatné a levné, je to přímá úměra, kdyby to bylo obráceně, stálo by bmw x5 100 000 kč. |  | Motorová píla zn. Timbertech, 29.11.2009 Jo je to bída, místo takový pily je možná lepší koupit sekeru |  | Motorová píla zn. Timbertech, 28.11.2009 Číňanům na barvě nezáleží |  | Élektrická píla č.1, 16.11.2009 No taky bych to zvládnul možná líp .
Ale na takovou pilku je to pěkný výkon, klobouk dolů, myslím, že levnější pily z marketu by s tím měly hodně velký problém, pokud by neshořely v půlce klády .
Velká chyba na tom videu je slabý... celý příspěvek > |  |
|  | Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 tak, bude to klasický obyčejný kroužek s neobyčejnou cenou, ale dal bych si pozor, aby byl kroužek aspoň obyčejný a ne neobyčejný, aby hned neprask
1b |  | Uhlikovy pistni krouzek?, 11.10.2009 souhlas, prodavač prodá všechno, přidá pohádku a zákazník je spokojen, my si pak týden lámeme hlavu
1b |  | Uhlikovy pistni krouzek?, 10.10.2009 p. kroužek do staré stihl a dolmaru 100,- hq 200,- tak pokud bude kvalitní, nejspíš ok. 1b |  | Otáčkoměr, 10.10.2009 tak teď jsem našel schema toho indukčního snímače, máte pravdu, drát je snímač, tranzistory zesilovač a tvarovač signálu pro mcu... asi si to taky postavím, mám od zajíce component tester a má to pěkně propracovaný a fachá to skvěle...
a... celý příspěvek > |  | Uhlikovy pistni krouzek?, 10.10.2009 toto se mi zná dost divné, jednak myslím, že dávat kroužek jiného typu do stroje, kde byl klasický, je dost velké riziko, za další, zkusil bych, jestli je magnetický, pokud ano, tak je to klasický kroužek s větším obsahem uhlíku nebo čínský z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|