|
Hnědozelená voda - usazování řas + úhyn koi kaprů během zimy, 23.8.2010 ma zaujima vas pieskovy filter. Aky typ filtru mate?
Inak to co pisete je zaujimave. Hramadny uhyn rastlin veduci k ekokatastrofe v jazierku. Ano toto tiez moze hrozit. Preto je dobre rozsadzat a presadzat, a urziavat aj rastliny v takom stave a... celý příspěvek > |
 |
Shishi odoshi, 19.8.2010 Robil uz niekto a ma skusenosti, resp. ma planik na vyrobu shishi odoshi? Je to taka lavicka z bambusovej trubky, ktora sa zo staleho pritoku plni vodou... ked sa naplni sa prehupne, cim sa voda vyleje. Vrati sa hned do povodnej polohy. Pri... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odrůda rajčete, 19.8.2010 Bejbino?
Skusate nas, ci naozaj neviete? |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 19.8.2010 vam fandim.
Blato by sa do jazierka nemalo dostavat, ani voda splavovat. Koniec folie by ste mali poriesit tak, aby za nou a pod nou bola strkova drenaz,...videl som riesenie zahnutia konca folie dole a za tym zahnutim drenazna hadica zasypana... celý příspěvek > |
 |
Jaký vertikutátor?, 17.8.2010 existuje nejaky stroj od fi Gude, je to vretenova kosacka a vertikutator v jednom. Je to motorovy stroj na benzin. Iba sa vymenia dane dielce. Tu na fore sa o tom hovorilo, ale reakcie skoro neboli na tento vyrobok, iba nejake 2 aj to nie kladne.... celý příspěvek > |
 |
Výluh z kopřiv, 13.8.2010 Myslim, ze postaci a posluzi aj mulc z travy. Inak vyluh z travy smrdi asi tiez. :-) |
 |
Mechanická filtrácia (čistenie mechanických necistôt) jazierka, 13.8.2010 Chcem sa podelit s niektorými mojimi skusenostami.
Filtraciu mozno rozdelit na biofiltraciu a mechanicku. S bio je to viacmenej jednoduche. Voda sa filtruje cez medium, na ktorom je narasteny biofilm bakterii. Tie pomahaju odburavat ziviny... celý příspěvek > |
 |
Praskání rajčat, 13.8.2010 na to blato na rajcinach mam osvedcene dve veci:
pestovanie na folii.
mulc z posekanej travy |
 |
Pro milovníky betonových koryt, 10.8.2010 ...beton s raselinou sa nerobi preto, aby to trhalo rekordy v pevnosti... ale kvoli tomu, aby sa pripravil porezny a prirodzene vypadajuci material, akoby umela lava... cize kvoli estetickym cielom. Zial, ano, je to na ukor mechanickych... celý příspěvek > |
 |
Co použit jako filtr do jezirkove filtrace?, 10.8.2010 obycajny molitan? a funguje to vobec? |
 |
|
 |
Betonova směs B10, 10.8.2010 urcite tam dajte aj zelezo |
 |
Nejchutnější rajčata, 10.8.2010 Mirek, skusenosti mate bohate. Ak by ste mali doporucit silne vonavu sladku rajcinu s vyraznou aromou, ktoru by ste mi, z tych v CR a SR dostupnych doporucil? |
 |
Český výrobce motorů rotačních sekaček, 6.8.2010 SR a CR su krajiny v EU, v ktorych ludia maju relativne najnizsi prijem a pritom su konfrontovani s europskym zivotnym stylom a to ludi aj krajin bohatsich. Ako pisete, ak chce mat Nemec auto, dom, naradie, zahradku, bazen... kempingove... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo jezírka - stačí takový výkon?, 6.8.2010 Pokial dobre ratam... za kolko chcete vodu odcerpat, za 5 dni? Ak nebude prsat tak to staci. |
 |
Pančovaný med, 5.8.2010 ...ale len od poctivych vciel, ktore med nepancuju :-) |
 |