Příspěvky uživatele - 90.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ceny ND porovnání, 19.6.2008
ARB: nejlevnější Fobie po dílech je za milion ;-) To, že tohle je běžná praxe je o to větší bordel - výrobní náklady + skladování + doprava k zákazníkovi absolutně neodpovídají prodejní ceně - tomuhle já říkám rejžování. Osobně případnou větší... celý příspěvek >
ND na Stihl FS 80 levněji?, 19.6.2008
Tak si to navzájem vyměňte, oba budete mít opravu zadarmo ;-) Motor zadřený údajně kvůli starému benzínu a jedna velká rýha ve válci + píst v pořádku - osobně bych změnil servis, protože buď nerozumí motorům nebo lžou. - Starý benzín =... celý příspěvek >
H 323 R, 18.6.2008
Nejspíš to držel bovden od plynu ;-) Ale musela to být docela zábava, když se točil 4kg motor na ohlý hřídeli :-))   Gl.
Ceny ND porovnání, 18.6.2008
Dobrý by byl přehled cen: píst, pístní kroužek, ložiska/ gufera na klikovku, čerpadlo, zapalování, pružiny/ silentbloky, apod.,  tj. díly které odejdou nejčastěji a nejdou zaměnit od jiného výrobce..  Vynechal bych cenu "kamarád... celý příspěvek >
jaký křovinořez, 17.6.2008
Já bych volil výkon 0,9 - 1,5 kW, nízká spotřeba, hlučnost, vibrace, kvalitní provedení (co nejmíň plastů), značkový stroj se zázemím... Osobně bych volil třeba Dolmar MS 340, nebo něco od Sola...   Gl.
Vyžínač Partner Colibri T 25 II - zkušenosti, 17.6.2008
Obecně do dvoutaktu kvalitní benzín 95 (nejde o oktany, ale o další přísady v benzínu), koupený u značkové pumpy s velkou výtočí (třeba OMV apod.).   Gl.
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008
Skočte ještě do té Hypernovy a zeptejte se znova. Když to nebude vědět prodavačka, tak to řešte s vedoucím - ať obvolá dodavatele/ výrobce a zjistí to - pokud to prodává, tak musí taky umět poradit s provozem. Zajděte tam už kvůli výchově... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 16.6.2008
Zjistěte si u prodejce jaký olej a v jakém poměru, nebo pokud prodejce nic neví, tak se zeptejte přímo výrobce. Pokud výrobce umí jen čínsky, tak to jde odhadnout podle konstrukce motoru - max. otáčky, povrch a rozměry... celý příspěvek >
Cestička z nádražních pražců, 16.6.2008
Pražce (prach a kamínky v nich) vadí řetězu, pile to je jedno. Nejlepší je mít starý řetěz na "špinavou práci"   Gl.
Dolmar, 16.6.2008
Já mám MS 330 U, a taky jde přidat plyn zatáhnutím za bovden (zatáhne se snadno třeba při lezení do popruhu). Navíc se bovden zahákne za opěrku, takže zůstane přidaný i po uvolnění :-)  Určitě je to moucha na vychytání (přidělat na pevno), ale v... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
Re: host - xxx.xxx.61.156 (?), 16.6.2008 11:56 uz som Shdsj, berete ma medzi seba inicialy Gl?Uz sa vam rovnam ked som vystupil z anonymity? Viete len urazat, tam kde vam koncia argumenty. Tak este raz, uverejni tu niekto v pondelok pocty pil na... celý příspěvek >
Já nejsem anonym ale Gl. - je to to samé jako kdybych napsal třeba Josef Novák. Anonymní = nepodepsané, tj. nevím od koho to je. Pokud to je podepsané Gl., tak už nejsem někdo neznámý, přestože to je jen pseudonym. Vy jste... celý příspěvek >
Na anonymy reaguju podrážděně vždycky ;-) Jinak ani s J.S ani s Dolmarem nic společného nemám. Za pana J.S. kopu proto, že mi několikrát dobře poradil, za Dolmar proto, že ho považuju za kvaliní. Mimochodem popularita Dolmaru je pro mě nevýhodná - v... celý příspěvek >
PS: Co měl Perverka je v textu nahoře, a jinak na netu je všechno (skoro ;-), a kdo hledá tak najde.. Buďte si klidně Shdsj. Když se pod svoje názory podepíšete a budete se k nim hlásit a obhajovat si je, tak je to v pořádku. No nic, jdu... celý příspěvek >
J.S. je J.S., Andy Wise je Andy Wise, já jsem Gl., ale ty nejsi vůbec nic.   Gl.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika