|
Pila Dolmar 350C, 4.7.2008 Stačí trochu hledat. Lepší je s dávkovačem. Já míchám jen to co hned vyřežu, většinou litrovku v petflašce (označit že to je benzín, ať se někdo nenapije!). Olej měřím stříkačkou 20ml, mám na ní 5cm brčko dole šikmo seřízlé.
Určitě ho mají i někde u... celý příspěvek > |
 |
MT 7 Uni, 4.7.2008 Taky to jde naskenovat. Nebo ofotit dig. foťákem a poslat jako fotky, sice to bude velký soubor, ale určitě to je pohodlnější než kopírka a pošta.. Gl. |
 |
|
 |
Demoliční řetěz na pilu Dolmar ES 2135A, 1.7.2008 Pokud na dřevo, tak třeba Oregon, 3/8 x 1,3 52 čl. je za tři stovky..
Pokud i na hřebíky, omítku atd., tak řetězy na to existují (záchranářské), ale jsou opravdu pekelně drahé :-( Gl. |
 |
Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 Jani radši nemysli :-) Podle dotazu bych tipnul, že se ptá ještě než do toho začne vrtat. A J.S. mu radí začít tím filtrem (vedením paliva) a až potom vrtat dál - kde má být problém? A jak si můžeš být jistý, že je to filtr a ne něco... celý příspěvek > |
 |
Zaseklý nůž u elektrické sekačky?, 27.6.2008 Něco vevnitř umřelo, ale z vašeho popisu nejde poznat co...
Když nemůžete najít doklad - stačí cokoliv čím prokážete kdy a u koho jste to koupila, může to být i vaše čestné prohlášení, že jste to koupila u nich ten a ten den (pokud je k tomu svědek,... celý příspěvek > |
 |
Pojezdová sekačka Green Jet z OBI, 27.6.2008 Pokud to je v záruce, tak po třetí závadě můžete chtít vrátit peníze a koupit jinou - není třeba otravovat se čekáním na opravu.. Gl. |
 |
Křovinořez Partner?, 27.6.2008 Pokud není přidřený, tak to bude něco na přísunu paliva nebo zapalování - něco co při ohřátí na určitou teplotu přestane fungovat.. Napadá mě svíčka, zapalování, začne vařit benzín v přívodní hadičce nebo tak něco... Gl. |
 |
H 323 R, 27.6.2008 Tohle bych viděl na výrobní nebo materiálovou vadu , nebo přímo chybnou konstrukci. Pravděpodobně tam bude vidět únavový lom. Jedná se o neopravitelnou závadu, tj. podle občanského zákoníku máte nárok na výměnu za jiný bezvadný kus nebo vrácení... celý příspěvek > |
 |
díky, 24.6.2008 Smysl to ztrácí možná pro vás, ale nejste jediný kdo shání nebo bude shánět křovinořez. Takže vlákno smysl určitě neztrácí. Spíš až to budete mít osahané, tak sem pak hoďte co jste koupil a jak se to chová v praxi ;-)
Pro Oldu: Nevím jestli jste... celý příspěvek > |
 |
Sekera z Finska a žena, 23.6.2008 Já skoro všechno štípu 3kg kalačem. Pro ženskou na takhle krátké špalky asi tu Fiskars 1500 PRO (možná i lehčí?), a k tomu malou sekyrku s širokým štíhlým ostřím na třísky.
Zkuste tu starou pneumatiku na špalek - postaví se do ní... celý příspěvek > |
 |
|
 |
ND na Stihl FS 80 levněji?, 20.6.2008 ???
Kdo je registrovaný, tenhle host? :-)
host - xxx.xxx.18.137 (?), 20.6.2008 13:25
Gl. |
 |
Motorové pily Stiga, 20.6.2008 To můžou být i dva lidi u jednoho počítače ;-) No a jinak jsem pro mazání příspěvků nesouvisejících s tématem (prosím smáznout i tenhle můj :-) Gl. |
 |
ND na Stihl FS 80 levněji?, 19.6.2008 Když vás mažou - pokud se tu zaregistrujete, tak je možnost mít tam i kontakt... PS: Oba opravu zadarmo - ze dvou zase dva asi nepujde ;-) Gl. |
 |
Strunová kosačka Noell, 19.6.2008 Můžete to doředit - směs 1:40 dostanete, když k 1 L směsi 1:25 přidáte 0,5 L čistého benzínu. (přesně to vychází 1:37) Gl. |
 |
jaký křovinořez, 19.6.2008 Na Dolmar jsou dobré stránky dolmar.de nebo dolmar.com - jsou tam ke stažení návody i s technickými údaji. České stránky Dolmaru jsou bída s nouzí, tam ani nemá smysl koukat ;-) Gl. |
 |