Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotaktory Jinma, 8.4.2010
Zetoráku, tradice je k ničemu, ta toho v tomto případě mnoho neřeší. Kamarád má 17 hektarů polí a dva Zetory. Jednu 3011 a dalšího Krystala a furt něco opravuje. A to je naštěstí vyučený opravář zemědělských strojů. Proč je smutné, že se sem... celý příspěvek >
Jedná se o tis?, 8.4.2010
Paní Lído, ty červené bobulky, čili aurilus jsou jedlé. Sám jsem je jedl mnohokrát a jak zrovna čtete, jsem stále mezi živými. Jedovaté jsou jen semena v nich, ale ty stejně nejdou rozkousnout. Za svůj už dlouhý život jsem zaznamnal pouhé dvě... celý příspěvek >
Co s tímto mladým stromkem?, 7.4.2010
Dobrý den. Zkusím napsat svůj názor. Dle mého je to na podnoži M9 a asi to byl pokus o nějakou formu lepáže, což je název pro tvar ovocné stěny dnes už asi nikým nepěstovaný. Zkusil bych následující. Jednu větev bych zcela natvrdo odstranil a doufal... celý příspěvek >
Magi bylinka, 6.4.2010
Helichrysum angustifolium je synonymum pro helichrysum italicum. Jedná se o smil italský používaný jako koření a náhrada za smil písečný, který se používá na čaj při žlučníkových obtížích. bylinář Vladimír
Čechřice vonná, 5.4.2010
Včera jsem se díval na zahrádku kolik ze 100 druhů léčivek přežilo zimu a spatřil jsem jak vylézají mladé sazenice čechřice, takže Pavle když přijedete do Litovle tak určitě neodjedete s práznou   bylinář Vladimír
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 5.4.2010
Pane PP. Kanadská borůvka nevyžaduje trvale rašelinu, ale vyžaduje trvale kyselou půdu, což je rozdíl. Když jsem se po mnoha letech podíval do obce, kde jsem kdysi sloužil na vojně, tak tam u jednoho domu byl nádherný živý plot právě z kanadských... celý příspěvek >
Odumretie novovysadených hrušiek, 5.4.2010
Dobrý den. Pokud si zadáte do vyhledavače výraz bakteriální spála, tak Vám to ukáže fotky velmi podobné Vašim. Já osobně bych nijak neváhal a tyto stromky odstranil, protože to není nijak velká ztráta. Bakteriální spála je opravdu potvora a ještě k... celý příspěvek >
Co snese ptačí zob, 5.4.2010
Ten zlatý je choulostivější a to dokonce o moc. Jedná se o kultivar Ligustrum ovalifolium"Aureum", což je ptačí zob vejčitolistý. Spolehlivě namrzá. Ještě jsem z něj neviděl zapěstovaný živý plot, který by měl za sebou dlouhý život, i... celý příspěvek >
Copak je to za kytičku?, 4.4.2010
Toto je Scilla sibirica - ladoňka sibiřská. Stanislaw
Výsadba jabloně, 4.4.2010
Kdybyste byl opravdu sadař, tak takovou hloupost nenapíšete, ale o kompost se postaráte. Stanislaw
Co je to za plevele a jak na ně?, 4.4.2010
Dobrý den. Pravděpodobně Oxalis corniculata var. repens, čili šťavel růžkatý plazivý. Je to pěkná potvora, pořádně houževnatá. Byl k nám zavlečen. Stanislaw
Čechřice vonná, 4.4.2010
Zdravím Pavle semena čechřice, aby klíčila musí vymrznout. Další problém v klíčivosti je ten že semena po delším skladování ztrácí klíčivost úplně. Např.koniklec, prha arnika se musí vyset do 14 dnů atd. Také mi mnoho semen, která jsem měnil s... celý příspěvek >
Traktor Hecht, 2.4.2010
Nebylo to žádné plácnutí do vody. Podívejte se na datum jeho příspěvku. V té době se tento traktor u nás ještě neprodával. Pouze se objevil v nabídce za velmi zajímavou cenu, potom na nějaký čas záhadně zmizel a objevil se až nedávno, ovšem už s... celý příspěvek >
Zakládání nového záhonu na netkané textílii, 2.4.2010
Dobrý den, klidně nemusíte sloupávat drny, ale nechte všechno narůst a teprve potom postříkejte Roundupem. Pokud sloupnete travní porost, a nvezete jinou zeminu, tak v ní budete mít další plevele, které budete opět likvidovat. Stanislaw
Má zkušenost s Hechtem 945, 2.4.2010
Pokud se budu živit jako dřevař, tak si jistě pořídím profesionální pilu. Pokud budu potřebovat jednou za rok pořezat nějakou hromadu dřeva na topení, tak je tato pila naprosto dostatečná. Udělal jsem přesně to samé. Měl jsem do nedávna SOLO a teď... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika