Příspěvky uživatele - 67.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení okrasných trav na podzim, 14.10.2009
Dobrý deň prajem, kúpila som si v Baumaxe okrasnú trávu, podľa vzľadu som zistila, že zrejme ide o ostricu Buchananovu. Je krásne sfarbená do bronzova. Na kochlíku má názov Feuerfest. Dá sa táto tráva normálne vysadiť aj na záhon do záhrady, alebo... celý příspěvek >
Vajgelie, 6.10.2009
Ďakujem za info, takže až na jar, skrátiť, takže potom zrejme kvitnúť nebude. Dana
Jak na kuny, 5.10.2009
Kuny máme na chalupe 10 rokov, ale že by mi ničili nejaké kríky alebo kvety, s tým som sa chvalabohu nestretla. Občas behajú po povale, alebo sa bijú pod oknami, hlavne na jar. Vedia urobiť riadny lomoz. Večer keď sedíme v lete vonku, z tmy len na... celý příspěvek >
Vajgelie, 5.10.2009
Prosím o radu. Na jar sme zrezali dve staré vajgélie, na jar vyrašili aj 2 m dlhé krásne výhony, každá ich má aj 20. Kedy ju máme zrezať a na akú dĺžku, aby bola pekná. Tento rok nekvitla.  Ďakujem, s pozdravom Dana
Zásilková zahradnictví, 1.10.2009
Ja som tiež objednávala od Lukon Glads po prvý krát. Sice len cibuloviny, zatiaľ mi to nedošlo, ale uvidím. A na jar sa chystám znovu, pretože sa mi veľmi pozdáva ich ponuka. Objednávala som aj u Starkla a Siebrzu, všetko bolo O.K. Objednávala... celý příspěvek >
Kana/dosna, 30.9.2009
Prosím o pomoc, čo robím špatne? Na jar som vysadila kany, ale majú len listy, žiadny kvet. Pán, ktorý mi ich dal, ich má krásne červené vysoké, radosť podívať, ale moje nekvitnú. Ani minulý rok a ani tento. Ďakujem za odpoveď, Dana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika