Příspěvky uživatele - 18.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování Jiřin, 5.11.2009
Dobrý den, letos na jaře jsem zkusi dle rady z receptáře předpěstovat si rostliny z hlízy. Hlízy jsem dal do substrátu, jemně zasypal přetáhl folii s dírama. Když byly asi 5 cm rostlinky odřízl jsem je i s kouskem hlízy, zasadil do malé pernice a... celý příspěvek >
Pálení z hrušek - vedení kvasu, 2.10.2009
muze mi nekdo poradit jestli muzu hrusky tzv hnilicky kvasit i ty ktere uz v sobe maji tu nahnedlou hnilicku nebo tu cast mam oddelit?
Chov pstruhov, 11.6.2009
Zdravím začínám s chovem pstruhů v rybníčku s cca 80kubíky vody a přítokem rourou 150mm, vody by mělo být dost, máte zkušenosti s krmením, myslím čím, koli a jak krmit díky
Pěstování magnolie, 19.4.2009
Děkuji za Vaší radu jak případně hnojit, nyní si myslím, že jsem si asi koupila semenáček, protože v oném zahradnoctví jich bylo v prodeji hodně i druhem, ale ani jednu magnolii jsem tam neviděla v květu, Sousedka si loni někde koupila menší s květem... celý příspěvek >
Pěstování magnolie, 19.4.2009
prosím. kdo poradí jak pěstovat magnolii, aby vykvetla.Mám ji asi 3roky, vysoká asi 1,5 a je i košatá, ale doposud mi nekvetla. Hnojila jsem ji i granl.hnojivem, ale žádný květ. Tak pokud někdo ví, poraďte, děkuji
Petunie/surfinie, 2.6.2007
Petunie je méně košatá a míň květů ale pokud je dobře vyštíplá může konkurovat Surfiniii a hlavně je tu cenový rozdíl P 10-20KČ  S 30-40KČ
Petunie, 2.6.2007
pěstuji si Petůnky již několik let sama a asi po přepíchání do kelímků od jogurtů za 14 dní zaštípnu poslední výhonek pak se sama úžasně nakošatí a může konkurovat Surfinkám Jana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika