|
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 Když tam ten senzor ovšem je, že... |
 |
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 No mě speciálně zajímá způsob přizpůsobení bodu zážehu k OČ benzínu, jak uvádí JS. Principiálně digitální zapalování chápu. |
 |
|
 |
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 ""Přizpůsobení ideálního bodu zapalení zajistí současné moderní digitální zapalování.""
--------------------------
Jak to dokáže? |
 |
nebezpečný smrk, 1.3.2009 Tohle je tedy zbytecny prispevek. Akorat to rozlitilo zatvrzele stromoochrance a jeste rok sem budou psat, jak ho mate uchranit. Primarni v tomto je, ze to je VASE starost, VAS problem a nikdo to za Vas nevyresi. Rady, ktere tu dostanete jsou z 99 %... celý příspěvek > |
 |
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009 Naprosto ne. Je třeba použít palivo doporučené výrobcem. |
 |
pěstování doma - levandule, 28.2.2009 Zkušenost nemam, ale myslím že ne. Levandule chce teplo, světlo, sucho. Provance. Možná pororste, ale bude to trápení. |
 |
hluché okurky, 27.2.2009 V originalnim sacku slechtitelske firmy? Ale mozne je lecos. |
 |
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 27.2.2009 ""v zimě denně krmím ptáčky, kteří od jara vyzobávají kdejakou havět.slimáky zas žáby atd.biologická rovnováha-příroda je dokonalá! "
Není, krmením ptáků porušujete rovnováhu, přežije jich víc, než by díky přirozenému výběru přežilo. Tím pádem... celý příspěvek > |
 |
Jak zničit semena plevelů v půdě, 26.2.2009 To nelze. Kdysi jsem viděl pořad, kde jakýsi odborník tuto zásobu semen v půdě nazýval "semennou bankou". Ta semínka tam v hloubce přežívají neobyčejně dlouhou dobu a čekají na svůj čas. A když se orbou dostanou do správné hloubky,... celý příspěvek > |
 |
Salát ve skleníku, 25.2.2009 Ještě dodám, že salát je poměrně odolný mrazu, takových -5 klidně unese. |
 |
|
 |
Salát ve skleníku, 25.2.2009 Záleží kde. Tady například je ještě skleník zasypaný sněhem. Obecně se dá říct "až seženete sazenice". Jinak je dobrý (momentálně nevhodná rada) přezimující salát. Zasít plusminus v září, rozsázet a na jaře si začne růst, když může. Řídí si... celý příspěvek > |
 |
kácení ovocných alejí, 21.2.2009 Jenže kvůli keřům není vidět do zatáček. |
 |
hluché okurky, 21.2.2009 Stávalo se mi to, když jsem pěstoval odrůdu Regina. Ze začátku kvetly, ale všechny květy opadávaly, až po zhruba 14 dnech začaly zůstávat a narůstat a pak už to bylo v pořádku. Čím to bylo jsem nezkoumal. |
 |
kácení ovocných alejí, 21.2.2009 Záleží na tom jaké stromy. Bydlíme v bytech asi 25 let a borovice a smrky jsou ve 4 patře. Autorem těch žebřiňáků a kočárů sem já. Chtěl jsem jen naznačit, že to co se lidem v dobách kočárů zdálo být dobrý nápad - a taky bylo, je dnes poněkud na... celý příspěvek > |
 |
Houba na kůře stromů, 21.2.2009 Jestli je oranžová, údajně to nevadí. Škodlivá není a je to známka čistého ovzduší. |
 |