Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009
Když tam ten senzor ovšem je, že...
No mě speciálně zajímá způsob přizpůsobení bodu zážehu k OČ benzínu, jak uvádí JS. Principiálně digitální zapalování chápu.
""Přizpůsobení ideálního bodu zapalení zajistí současné moderní digitální zapalování."" -------------------------- Jak to dokáže?
nebezpečný smrk, 1.3.2009
Tohle je tedy zbytecny prispevek. Akorat to rozlitilo zatvrzele stromoochrance a jeste rok sem budou psat, jak ho mate uchranit. Primarni v tomto je, ze to je VASE starost, VAS problem a nikdo to za Vas nevyresi. Rady, ktere tu dostanete jsou z 99 %... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009
Naprosto ne. Je třeba použít palivo doporučené výrobcem.
pěstování doma - levandule, 28.2.2009
Zkušenost nemam, ale myslím že ne. Levandule chce teplo, světlo, sucho. Provance. Možná pororste, ale bude to trápení.
hluché okurky, 27.2.2009
V originalnim sacku slechtitelske firmy? Ale mozne je lecos.
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 27.2.2009
""v zimě denně krmím ptáčky, kteří od jara vyzobávají kdejakou havět.slimáky zas žáby atd.biologická rovnováha-příroda je dokonalá! " Není, krmením ptáků porušujete rovnováhu, přežije jich víc, než by díky přirozenému výběru přežilo. Tím pádem... celý příspěvek >
Jak zničit semena plevelů v půdě, 26.2.2009
To nelze. Kdysi jsem viděl pořad, kde jakýsi odborník tuto zásobu semen v půdě nazýval "semennou bankou". Ta semínka tam v hloubce přežívají neobyčejně dlouhou dobu a čekají na svůj čas.  A když se orbou dostanou do správné hloubky,... celý příspěvek >
Salát ve skleníku, 25.2.2009
Ještě dodám, že salát je poměrně odolný mrazu, takových -5 klidně unese.
Salát ve skleníku, 25.2.2009
Záleží kde. Tady například je ještě skleník zasypaný sněhem. Obecně se dá říct "až seženete sazenice". Jinak je dobrý (momentálně nevhodná rada) přezimující salát. Zasít plusminus v září, rozsázet a na jaře si začne růst, když může. Řídí si... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Jenže kvůli keřům není vidět do zatáček.
hluché okurky, 21.2.2009
Stávalo se mi to, když jsem pěstoval odrůdu Regina. Ze začátku kvetly, ale všechny květy opadávaly, až po zhruba 14 dnech začaly zůstávat a narůstat a pak už to bylo v pořádku. Čím to bylo jsem nezkoumal.
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Záleží na tom jaké stromy. Bydlíme v bytech asi 25 let a borovice a smrky jsou ve 4 patře. Autorem těch žebřiňáků a kočárů sem já. Chtěl jsem jen naznačit, že to co se lidem v dobách kočárů zdálo být dobrý nápad - a taky bylo, je dnes poněkud na... celý příspěvek >
Houba na kůře stromů, 21.2.2009
Jestli je oranžová, údajně to nevadí. Škodlivá není a je to známka čistého ovzduší.
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika