Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aky strom pred bytovku, 20.4.2009
Každý strom má listí, to na podzim opadá a někdo ho musí uklidit. Jehličnany ne (modřín jo). To co rychle roste, narůstá do velkých rozměrů. Nelze přikázat  "to stačilo, výš už ne". Co má malé rozměry, roste pomalu. Každý strom kvete a... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 20.4.2009
Takže opravdu už naposledy a s emocemi. 1. Ve Vaší původní radě nebyla zmínka o použití kontaktního insekticidu, radil jste insekticid rozpuštěný v cukrové vodě. Názor na tento způsob jsem už napsal, emoce utlumil a nebudu jej měnit, trvá. 2. Uvedl... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 19.4.2009
A já Vám odpovídám, že není známá situace v místě. Není jasné, co je to za včely a neznáme možnost zalétnutí z okolních chovaných včelstev. Proto je Vaše rada španá, ba i nebezpečná. Pro doplnění, zeptejte se svých přátel včelařů, jak posoudí tuto... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009
Pila Sachs - Dolmar 103, r.v. asi 1991. olej TS 1:40, křovinořez OM 722, r.v. nevím, olej TS 1:50, Vari 2 takt, r.v. 1991, olej TS 1:50. Veškerá technika využívána hobby provozem, nezatěžována extrémně. Oleje klasifikace TS, různých výrobců. Pro... celý příspěvek >
Agzat tuning, 18.4.2009
Asi nemá, závaží nelze přidávat donekonečna (nápravy). Je to i o poměrech ve styku pneumatik s povrchem, kola jsou malá. Prostě to má svoje omezení, nemůžete od toho čekat výkon jako od (doplňte si oblíbenou značku traktoru).
Hlavní versus vedlejší očka, 18.4.2009
Vylamují se ty, které nenesou násadu hroznů, ponechávají se jen pokud jsou to spodní výhony dvouočkových čípků, případně náhradní dřevo - to co bude potřeba k doplnění tvaru. Ostatní se vyláme. Počkejte, až uvidíte květy.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009
Je až úsměvné, jak s vehemencí (hodnou lepší věci) se JS. vrhá do olejové problematiky. Mám pocit, že zcela zbytrečně. Zjistili jsme, že většina respondentů ankety používá POUZE značkové oleje té dané firmy, a POUZE v ředění 1:50. Opravdu? Zajímavé.... celý příspěvek >
Petunie - semena - co dál?, 17.4.2009
Tři sáčky semen petuníí Vám vystačí na několik světelných let. Výsev v lednu, pak dvakrát přepichovat, poprvé nahusto do truhlíku, podruhé se může už do kelímků. Pracné, rostlinky jsou titěrné. Dělal jsem asi 5 sezón, pak jsem od toho upustil. V bytě... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 17.4.2009
Nemáte pravdu a nerozumíte včelaření. Jak se postupuje u divokých včelstev je jasně popsáno místními vyhláškami, platícími pro chovatele včel. Ne pro laiky, či všechny občany. Mimoto nikdo neprokázal, že co tazatel viděl, je včela medonosná (pro... celý příspěvek >
Jak zlikvidovat břízu bělokorou?, 16.4.2009
Garlon EC. Působí i přes kůru.
Jak a kdy ostrihat tato, 15.4.2009
Jestli ten druhý strom rodí, jak píšete "na vlcích", může to být odrůda např. typu Rubín. Ten kvete na koncích letorostů a když to budete stříhat, jabka nebudou nikdy. Předchozí příspěvek je vyčerpávající. Odstřihávejte to co se kříží,... celý příspěvek >
Oranžové kuličky v koupené zemině, 15.4.2009
Vždyť se můžete podívat na obal, jestli tam to hnojivo je, mělo by to na obalu být napsané. Nebo pošlete mailem dotaz do Agro CS. Stejně se mi to zdá divný.
Phalaenopsis - zalévání, 14.4.2009
Je vlhké ale hlavně vhkostí vzduchu. Nejsou to bažinné rostliny.
Založení korunky - pro p. Vysloužila, 13.4.2009
Dovolím si oponovat v bodech jasnosti a přínosnosti odpovědi pana Vysloužila. Tazatelka chtěla krátit větve na dva pupeny. Dostala odpověď, že on řeže stromy intuitivně a aby stromek seřízla hluboko. To za moc srozumitelné a přínosné nepovažuji.... celý příspěvek >
Maliny a pýr, 13.4.2009
Řelk bych, že informuje správně. Je to potřeba správně pochopit a používat s rozmyslem. Casoron likviduje meristémy všech rostlin v povchové vrstvě. Polopaticky řečeno co leze půdou nahoru, je spáleno. Všechno. Co už prolezlo plynovou bariéru roste... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika