Příspěvky uživatele - 7.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vilín, 19.1.2012
Dobrý deň. Ako to myslíte, že sedí, Že nerastie? Mám na záhrade už 5 rokov 2 kúsky a teda rastú strašne pomaly, cca 10 cm za rok. Rozbehne sa to ešte? Ak áno, kedy? Aj hnojím, aj polievam. Škoda, lebo všetko okolo vyrástlo za 5 rokov len tie 2 sú... celý příspěvek >
Pěstování hortensie, 19.1.2012
Po prečítaní celej diskusie musím napísať pár vyjasnení, lebo každý z prispievateľov má pravdu, ale niektorí len čiastočne. Hortenzie sú pre mňa veľký koníček a na záhrade mám mnoho rôznych druhov. 1. Nemôžeme dávať jednoznačnú odpoveď, že... celý příspěvek >
Turkestánský brest, 13.4.2011
ja ho mám na 2 miestach v záhrade už vyše roka, celkovo asi 30 metrov. Kúpil som ho za 20 centov kus od nejakého domáceho pestovateľa a došiel mi zväzok maličkých prútikov - od 2 do 4 mm. Tie cca 2 mm som sadil akždých 15 cm v rade a tie hrubšie na... celý příspěvek >
Magnolia denudata Yellow River - nerostou listy, 9.6.2010
Záleží kde bola zimovaná. Ak má zelené pupence, určie vyrašia, aj keď možno nebude prekrásna tohto roku a zrejme ani nebude kvitnúť na budúcu jer. Moja raší koncom apríla (bývam v najteplejšej časti Slovenska) a spolu s rašením sa otvárajú krásne... celý příspěvek >
Už vám raší okrasné trávy?, 30.3.2010
Tak Miscantus "zebra" už raší, taktiež Miscantus gracilimus, a Imperata red začala prvá
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 17.2.2010
Ja som minulý rok najviac nakúpil v Baumaxe. Najprv som si myslel, že je najdrahší, ale vždy som si počkal na výpredaj a nakúpil za zzlomok ceny. Tak napr. magnólia hviezdokvetá biela výška 60 cm! za 7 EUR, javor "orange dream 100 cm!!! za cenu... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 17.2.2010 Obsahuje fotku
Jaj, ja sa vytešujem z mojich hamamelov (vilín) zasadených minulý rok. Hamamelis molis kvitne už od decembra, žltý intermedia začal kvitnúť veľkými kvetmi hneď ako skončili tie silné mrazy v januáry a meďený intermedia "Diane" už ukazuje... celý příspěvek >
Kdy nejpozději zasít trávu?, 25.11.2009
Ono keď je teraz taká teplá jeseň, tak novovysiata tráva rastie, ale nie je to nič moc, má málo svetla a aj tepla, aj keď vhka dosť. Ja som sial začiatkom októbra, prišla zima (cca 5 stupňou cez deň), tráva nevyšla a už som myslel že je po semene, Po... celý příspěvek >
Vajgelie, 30.9.2009
Zálievkou to nebude, ja mám 2 vejgely, jednu úlne v suchu a celodenné slnko, 2x do mesiaca ju zalejem a kvitne celý rok. Druhú mám v polotieni, zálievka normálna, kvitne 2x za rok, ale po odkvitnutí jej listy pomali zasychajú. Treba ju strihať hneď... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika