Příspěvky uživatele - 65.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nízké jehličnany, 18.4.2008
No jo Ferdo,  to nesmis mit 2 promile v krvi!!! Brouk Pytlík
nízké jehličnany, 18.4.2008 Obsahuje fotku
+ foto
nízké jehličnany, 18.4.2008
Tacus baccata Standishii, Little Gem, Minima...
Acer Davidii, 8.4.2008
...asi jste myslela na    sando_káááán    sando_káááán   sando_kááán...
Susedovi vadí vysadený Juniperus Skyrocket, 2.4.2008
Skyrocket muze byt i podstatně větší, na severni Morave znám exemplár s výškou minimálně 15 m!!! a prumerem pres 2 metry. Jedna se zrejme o kus se starim minimalne 80 - 100 let.
Pinus schwerinii "Wiethorst", 19.3.2008
Máte někdo zkušenosti s tímto kultivarem? Zajímalo by mne především, jak dlouho drží starší jehlice? Díky
nyssa sylvatica, 5.2.2008
Bohužel se musím připojit a konstatovat, úplně stejnou zkušenost z loňského září!!! Telefonicky jsem byl domluvený na určitou hodinu a na určité rosliny, naslibovali hory doly a pak nikde nikdo. Odjel jsem s nepořízenou!!!
Tisy - tvarování, 22.1.2008
Poraďte jak "hluboko" sestříhat tisy: Mám několik různě velkých (0,2 až 1 m) různě starých tisů (2 - 3 roky rostou na stanovištích) a váhám jak hluboký zásah do nich udělat. Cílem by měly být kužely, jehlany, polokoule.
Pinus thunbergii Sayonara, 28.12.2007
Zná někdo odolnost této neevropské borovice vůči mrazu? Dočetl jsem se, že zimu venku u nás nepřežije??? Podobné je to prý s pinus parviflora pentaphylla??? Díky
Ilex blue angel, 6.12.2007
Rád bych se zeptal na zkušenosti s tímto keřem, především na jeho odolnost proti rzím? Děkuji
Trachycarpus martianus - puklice, 8.11.2007
Na mladých 2letých palmách Trachy_martianus Nepal i Khasia Hills jsem objevil puklice a je jich dost... Poraďte, co s nima. Teplá voda s jarem není to pravé ořechové.
Listnáč do špatné půdy, 24.10.2007
A co třeba jeřáby? To jsou prý taky pilotní dřeviny???
Cedrus deodara Feelin Blue, 13.9.2007
No právě... údajně namrzá jako hrom... původem je údajně z podstatně teplejších šířek asie... no jo ale prodejce své zboží vždycky pochválí. Jak říkají židé: Nikdy se neptej holiče, jestli potřebuješ ostříhat... Pěkný je jako hrom, ale když namrzne a... celý příspěvek >
Acer platanoides globosum, 6.9.2007
Dekuji
Acer platanoides globosum, 5.9.2007
Ví někdo jak se tento javor tvoří? a) soustavným odstřiháváním spodních větví a preferováním horních a jejich tvarováním do koruny? b) roubováním spec. druhu na nějakou javorovitou podnož?
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika