|
Příspěvky uživatele - 42.159
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prunus triloba - mandloň trojlaločná, 13.5.2012 Pane Josefe děkuji za odpověď, diskuse jsem již nalezla. Jen pořád ještě nevím, zda keř rychle odstranit, i když má měkké větvičky, nebo zda ho mohu ještě zachránit postřikem? |  | Prunus triloba - mandloň trojlaločná, 13.5.2012 Již pět let mám keř mandloně třílaločné.Každé jaro byl obsypaný květy.
Letos však pupeny celé zčernaly, jako by zaschly. Myslela jsem, že zmrzla.Ale větvičky jsou živé, když pupen odstraním, větvička je pod ním zelená. Ale nevarašil ani jeden... celý příspěvek > |  |
|  | Suché fleky v trávníku, 16.9.2011 V trávníku se udělaly velké suché fleky. Myslela jsem, že je to pouze vypálené od sluníčka. Chystám se trávník vertikutovat a potom dosít.
Jenomže když jsem dnes za drny chytla, celé suché mi zůstaly v ruce a pod nimi se objevily bílé zkroucené... celý příspěvek > |  | Keře pro slunné stanoviště, 29.9.2009 Paní Lído, děkuji za radu.
Kalina je moc krásná, ale trochu mě děsí její vzůst až 4 m.
Pravděpodobně to vyhraje tavola Dart´s Gold.
Lenka |  | Keře pro slunné stanoviště, 28.9.2009 Prosím poraďte,
chtěla bych vysadit skupinku keřů, max. výšky 2 m, které budou zajímavé listem, případně květem, které se k sobě hodí a hlavně které vydrží celý den
na slunci. Případně mi prosím poraďte na toto místo zajímavý keř většího vzrůstu.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|