Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 17.3.2009
Záleží na tom, co chcete za pilu, jestli profi, farm, hobby. Tím se může značně lišit cena i výkon. Výkon 2kW bude stačit, ale může se stát, že budou situace, kdy si řeknete mohla by být silnější. Začínal jsem s výkonem 1,2kW a zvýšení výkonu na... celý příspěvek >
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
Ke každé pile dostanete: návod cz(pokud není vyžádat), řetěz, lištu, nářadí k obsluze pily, kryt řezné soupravy(lišta s řetězem na pile) + doklady o nákupu, ZL. Teoreticky, kdyby jste kupovala PS420C, tak doporučuji olej do benzínu stejné značky(již... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 17.3.2009
Ty kategorie motorových pil jsou velmi důležité. Může být profi pila s výkonem 1,6kW, ale také hobby pila s výkonem 2,3kW, nebo farm 3,4kW. Takže chybu neopakujte a kupte si kvalitní pilu, zejména pokud neřešíte finance. Model Vás nezajímá, tak bych... celý příspěvek >
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 17.3.2009
Projděte si ty uvedené výrobce a výkony - ceny pil. Potom uveďte co se Vám zamlouvá a z toho lze potom vybrat nejvhodnější modely.
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
Když už jsme tak daleko od pomoci při výběru pily a řešíme za jak dlouho se katalyzátor pokazí, tak je třeba si připomenout, že servisák nebude měřit (zatím to není nikde uvedeno) jeho funkčnost, jak je to u aut při prohlídkách. Servisák zjistí, zda... celý příspěvek >
Jakou vybrat pilu?, 16.3.2009
Na to je návod k pile. Když si někdo usmyslí, že M6A je to pravé, nebo 1:25 olej, který se má mísit 1:50, tak porušuje návod a může očekávat i důsledky svého jednání. Kolik se tady nadebatovalo o nevhodné svíčce, která ale nemusí motoru vůbec... celý příspěvek >
Předpokládám, že tazatelka nebude pilu kupovat na Slovensku, mě ten rozdíl ceny nepřekvapuje, i když to není jen hodnotou výrobku, ale také obchodní politikou. Při vyšší ceně by byl výrobek těžko prodejný, přesto, že je kvalitní, ale při stejné ceně... celý příspěvek >
Už jste to dělal na PS 420C? Předpokládám, že ne. Motor sám o sobě na této pile produkuje podstatně méně splodin, díky 6 kanálové technice a digitálnímu zapalování.Proto může být značně jednodušší a tím i lehčí. Ono totiž hodně záleží na tom, co jde... celý příspěvek >
No, ta omáčka kolem nemusela být, pokud by nebylo chybně uvedeno, že na pile 643IP nemusí být KAT, jelikož tam není třeba. Z toho vyplynulo, že na PS420C KAT není přednost. Je, a za tím si stojím. Ohledně zuřivosti bych jen dodal, je mi opravdu líto,... celý příspěvek >
Radku viděl jste detaily nejen královské řady, předpokládám, že ano. Když si odmyslím úpravy designu a nepatrnou změnu obsahu a porovnám parts listy tak je to Dolmaru jako z oka vypadnuté. Já jsem o katalyzátoru nepsal, jako o převratné novince, ale... celý příspěvek >
Katalyzátor, který je na PS420C je přednost a to, co uvádíte je pohled na katalyzátory o hmotnosti cca 300 gr, které měly m.j. více neduhů. Současný lehký a výkon nesnižující katalyzátor na PS 420C je řešení na novém modelu pily, ne starém. Např. od... celý příspěvek >
Celkově nejvíce kvality, techniky a výbavy komplet lze pořídit v motorové pile PS 420C.Tato pila má vybavení a konstrukci, jako profi pily, ale dokonce má navíc i katalyzátor. Přitom se její hmotnost pohybuje na velmi nízké úrovni - 4,8kg vzhledem k... celý příspěvek >
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 16.3.2009
Porovnávali jsme obě el. pily od výkonu v řezu po obsluhu. Byli jsme u toho jak majitel Narexu, dále nezávislý budoucí majitel nějaké el. pily, kterou si na základě tohoto porovnání vybere, tak já majitel Dolmarky ES 2135. Největším plusem Narexky... celý příspěvek >
benzínová nebo elktrická motorová pila, 12.3.2009
Díky motorové pile jsem ušetřil spoustu peněz i námahy, u domu i díky el. pile. Až toto ušetřím odšťavňovačem, úhlovou bruskou, vrtačkou, svářečkou, nebo mikrovlnkou, takje budu taky uctívat, stejně, jako motorové pily. Bez všech výše jmenovaných si... celý příspěvek >
benzínová nebo elktrická motorová pila, 11.3.2009
Doplnil bych k Vaší obavě o výkon - řada 21xx je z tohoto pohledu skokem vpřed a budete překvapen, ale ne malým, ale velkým řezným výkonem. Benzínová pila nemá omezení z pohledu mobility a použití. El. pila je vynikající všude, kde je elektřina.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika