Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nastavenie karburatora honda gcv 160, 19.3.2009
Možná myslíte pružinku, která vytváří protitah páce regulátoru otáček. Ta obyčejně trpí při manipulaci s motorem a nevhodném položení motoru na zem. Ta tam musí být a správně napnutá. Jestli jste ji něčím nahradil, tak je možné, že náhradní pružinka... celý příspěvek >
Ta tryska, která je přístupná po demontáži plovákové komory musí být čistá a opatrně, ale pevně dotažená. Plovák musí volně chodit a v horní poloze nesmí vytékat benzín. Popisované nastavení se provádí šroubkem, který je na obr. - ze předu. Toto... celý příspěvek >
Bylo by dobré popsat, co jste všechno udělal. Měl jste demontovaný karburátor, nebo jiné díly, nebo pouze na karburátoru sundanou kovovou plovákovou komoru a čistil trysku. Další trysku - volnoběžnou je možné vyndat jen po vyšroubování šroubku pro... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 19.3.2009
Cena nového řetězového kola záleží na jeho konstrukci. Pokud máte tzv. pevné řetězové kolo - v jednom kuse se spojkovým bubnem, tak je nutné vyměnit celý tento díl. Zde je cena asi kolem 500,-Kč dle výrobce a typu pily. Druhou možností je výměnný... celý příspěvek >
Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 19.3.2009
U HQ 235e máte nižší emise, ale také výkon u P422 máte vyšší výkon a klasický motor. Toto si musíte rozlousknout sám, já bych nekupoval ani jednu z těchto pil a kdybych musel, tak bych volil vyšší výkon. Ale to uvádím jen proto, abych se k tomu nějak... celý příspěvek >
nastavenie karburatora honda gcv 160, 19.3.2009 Obsahuje fotku
Ohledně seřízení ventilů - to jsem do obr. uvedl jen v případě, že máte motor delší dobu v provozu a nebylo seřízení doposud provedeno.
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 18.3.2009
Jani, předpokládám, že když umíte psát, tak umíte i číst. Já neuvádím okolo, ale až 50cm, což je do 50cm včetně. 50ccm pila a 20 m dřeva v těchto průměrech zvládne v pohodě. Kdyby to bylo na denní těžbu, tak to je jiná. Ale proč se bude tahat s... celý příspěvek >
Však já jsem nepsal o předvýplachu, ale o strojích, který díky tomu ale vznikly takové jaké jsou.Předvýplach jsem navíc uvedl, jako plus ve snížení spotřeby a emisí... Na 20 m tvrdého dřeva, kde se občas vyskytne až 50 cm průměr doporučujete pilu s... celý příspěvek >
nastavenie karburatora honda gcv 160, 18.3.2009
Mail jsem dostal, ale odpovím Vám sem. Stačí opatrně zašroubovat a vytočit o 2 otáčky. Potom s teplým motorem při volnoběhu nalézt opatrným otáčením na obě strany z nastavené pozice(2 otáčky) nejvyšší a nejplynulejší otáčky. Případně seřídit volnoběh... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 18.3.2009
Nekomplikujte to tazateli, nebo doporučujete na H 455 3/8 1,1mm???
Snad nám nechcete tvrdit(50.4), že nová řada farm HQ byla odbornou veřejností (servisy a prodejci)přijata a hodnocena kladně. Zatím jsem ani jednoho takového nepotkal. Někteří raději nabízejí starý model H55, aby zákazník neodešel ke konkurenci.... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 18.3.2009
Na H 455 jsou možné kombinace 0,325, nebo 3/8. Asi jste měl doposud 0,325 1,5mm. Pro odvětvování a řezání slabšího dřeva je vhodnější 0,325, na řezání větších průměrů a kácení je vhodnější 3/8. 3/8 se mi více osvědčila i v odolnosti při řezání... celý příspěvek >
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 17.3.2009
Z tohoto výběru jsou na tom nejlépe PS 500 a SOLO 652. Modely PS460 a 646 jsou jejich slabšími variantami. Osobně bych vybíral mezi těmito pilami, které jsou farm. MS 230 a MS 250 jsou hobby pily, H 350 je po technické stránce -hlavně plastový spodní... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 17.3.2009
Na uvedené množství dřeva je jistě H 55 s rezervou vyhovující pila. Ale je to pila, která je nyní již 10 let za zenitem. To je snad zajímavá volba pro zatvrzelého HQ, který si nevybere mezi současnými farm modely HQ, ale jinak je to nevhodná volba.... celý příspěvek >
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 17.3.2009
S ohledem na to, že jste uvedl, že připlatit by jste byl ochoten, pokud by to byl - zjednodušeně - přínos jsem uvedl např. PS 4600S. Tato pila má nižší hmotnost 5,1kg a vyšší výkon, což je u téměř stejných modelů pil - stavebnicový systém - řad... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika