Příspěvky uživatele - 37.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určil jsem choroby správně?, 4.10.2009
:-) toto řešení dostatečně přírodní asi bude, jenže totálním zničením hostitele sice vyřeším problém se škůdci, ale pak nebudu mít plody...
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 4.10.2009
Takže ti kdo tvrdili, že závada je způsobena tupým řetězem, měli pravdu :-) Sice nevím, jak je to možné (o mnou broušený řetěz se lze pořezat), ale s novým řetězem to zase jede jako z praku. Jenomže jak tu někdo podotkl, původní řetěz byl nějaký... celý příspěvek >
Určil jsem choroby správně?, 4.10.2009
Nazdar zahradníci, na obrázcích dole jsou vyfoceny "choroby", co jsem našel na zahrádce - já jsem je určil jako "Rez Hrušňová" /rezavé fleky na listech/, "houba Mycosphaerella sentina" /šedé fleky na listech/ ale ohledně toho posledního obrázku (mech... celý příspěvek >
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009
Tak já bych to s díky, téměř všem diskutujícím, pro dnešek ukončil a za týden napíšu, co udělá nový řetěz s mým starým špalkem. Každopádně toto téma, si myslím, může být zajímavé i pro ostatní sváteční řezače, takže i pro ně by mohlo být zajímavé,... celý příspěvek >
No, o zdolání velých stromů nemám strach - když byla pilka nová, zdolal jsem s tím absolutně bez námahy mnoho stromů i na stojato, včetně akátu a to dřevo, do kterého zkouším řezat je vlastně jeden z těch tehdy bez problémů uřízlých špalků. Teď mě... celý příspěvek >
Bioolej Castrol - teď přesně nevím název, ale mají to v OBI v bílé litrové lahvi. Co se týče spotřeby, tak podle mě to maže "normálně" - na vodících drážkách ze spodu řetězu je to od oleje a na papír to cáká, ale jelikož s tím moc neuříznu,... celý příspěvek >
Dobrý den, chtěl jsem sem vložit foto řetězu, ale prý to půjde, až to schválí administrátor - tak snad půjde poznat, jestli je to řetězem. Myslíte tedy, že ty černé fleky dělá tupý řetěz? Jinak jsem řezal (resp. chtěl řezat) ořech a akát, ale jak... celý příspěvek >
Tak lištu jsem asi nespálil - pouze se mi částečně smazal nápis "Oregon", ale s tím špatným ostřením řetězu bych potřeboval poradit. Jaký je tedy správný postup? Na ostření řetězu mám elektrickou ostřičku a v návodu psali pouze to, že se ostří ty... celý příspěvek >
Jak se pozná "spálená lišta"? A jak se pozná "řetez v háji"?
Nazdar lidi, potřeboval bych poradit, jak rozchodit elektrickou řetězovou pilu. Mám jí od "novoty" a nebyl s ní dosud žádný problém, ale teď poslední dobou s ní nic nejde uříznout. Ne že by nefungovala, normáně bzučí, řetěz se točí, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika