|
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008 V první řadě bych chtěl panu J.S popřát ať se brzy uzdraví. A co se týká brusky tak je tady celá debata zbytečná, a každý si bude brousit tak jak mu to vyhovuje já zůstanu u pilníku (a přípravku od oregonu) třeba pro to že je k řetězu šetrnější a... celý příspěvek > |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008 Jestli budete věčně sedět u PC tak Vám ti profíci utečou a budete mít po kšeftě. |
 |
|
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008 Tak se pane Kohoutek postavte ve třmenech a rozhlédněte se kolik uvidíte profíku kteří brousí bruskou, já ze země nevidím ani jednoho. |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.5.2008 Ne brusku nemám ani po ní netoužím. Bruska je dobrá když člověk chytne kámen nebo třeba kus železa ale protože řežu dřevo, tak k tomuto nedopatření dochází maximálně jednou za deset let. . |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.5.2008 U mě vyhrává pilník hold někdo holky jinej vdolky. |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.5.2008 Kde za to chtěli 700kč, já jsem to koupil v prodejně stihl za 590kč a pilu mám nabroušenou za 3minuty a to jsem taky víkendový drvoštěp |
 |
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 1.5.2008 A nemusí být na skácení listnatého stromu nějaké povolení? Já jen aby jste nevyhověli sousedům a neplatili pokutu ochráncům přírody. |
 |
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 29.4.2008 Kdyby byl někdo od té dobroty a pro nás co nešprechtíme ten předchozí příspěvek přeložil |
 |
A neplavou a neplavou, 25.4.2008 Ještě bych se nenápadně zeptal sousedů co měli na štědrý den k večeři. |
 |
Nejlevnější řetězová pila, 19.4.2008 Já bych řekl že slušný servis vezme jakoukoliv pilu, jenom to bude trochu déle trvat než poshání potřebné díly. |
 |
|
 |
Výbě benzínu a oleje do Marunaka TH48DX Pro, 13.3.2008 A já bych tam od začátku dával olej stihl nebo hq 1:50 a vůbec bych se toho nebál (benzín natural). |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 13.3.2008 Sorry byl to nejapný pokus o žert a hluboce se omlouvám..(nesmíte to tak žrát páni akademici) |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 13.3.2008 Jen jestli ty 4 rodiny nebydlí v jedné chalupě a nestačí ju vydýchat. |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 12.3.2008 Bunny já vím že stihl ani hq oleje nevyrábí dělá je pro stihl castrol pro hq nevím, ale ti inženýři tu pilu odzkouší a pak za ni ručí a věřím tomu že ví co je pro jejich výrobek nejlepší. Nebo by pro výrobce bylo lepší olej neuvádět a případné... celý příspěvek > |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008 Já používám do stihlky víc jak 10roků originál olej stihl a do křovinořezu HQ origo olej HQ a némám problém.Používání jiných olejů třeba i dražších je totální kravina. Ale někdo to prostě nepochopí a nepochopí a nepochopí.Hold kam se hrabou inženýři... celý příspěvek > |
 |