Příspěvky uživatele - 65.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mc Culloch 130, 2.2.2010
Základem bude nepoužívat syntetické oleje, ty většinou mají poměr mísení 1:50 a to tahle pila nesnese. Tady je třeba alespoň 1:25, nebo jak doporučoval výrobce 1:20. Samozřejmě používat minerální oleje. Já jedu PRO-SINT od OLEO MAC, je to trochu... celý příspěvek >
Mc Culloch 130, 27.1.2010
v předchozí diskuzi někdo psal, že pasuje tohle zapalování AM32 i z jiných tipů, nemám zkušenost. Ale občas se tenhle MAC130 objeví na aukru.Jinak nevím.
Mc Culloch 130, 2.1.2010
Díky, tak tohle jsem nevěděl. Tedy myšlenka s pumpičkou není reálná.   Takže měl by někdo radu???
Mc Culloch 130, 31.12.2009
Jen dodám, že jsem už zvažoval přidat do víčka benzinové nádržky gumový klobouček tzv. pumpičku. Má to dneska většina pil a sekaček a dle mě právě z tohoto důvodu, aby se obnovil přívod paliva či se odstranili nějaké benzínové páry. Dodám ale, že... celý příspěvek >
Mc Culloch 130, 31.12.2009
o.k. kolego, tak tedy poraď jak s tím teplým startem. Já ten problém mám a jestli je způsobený jak je výše popsáno zplynováním benzinu vzhledem k řekněme blízkému vedení kolem horkých částí motoru, tak nevím jak na to. Na sytič teplá vždy jen slíbí,... celý příspěvek >
MaC 130, 28.9.2009
http://suif.stanford.edu/~nickolai/photos/2006/09.25-chainsaws/
Mc Culloch 130, 15.9.2009
Děkuji za info, tak snad už vím všechno. Nebo alespoň to podstatné. A na zbytek snad přijdu.
Mc Culloch 130, 14.9.2009
Vpředu na čelní straně těla pily vlevo dole je zapuštěn malý mosazný šroubek, volně otočný, který má podle mě nějakou regulační funkci. Ví někdo nač je prosím??. A pak je u této pily MAC 130 nějaký vzduchový filtr a pakliže ano, jak se čistí?? Jsem z... celý příspěvek >
Mc Culloch 130, 1.9.2009
Dostal jsem kulocha mac130, a nestačím se divit. Kupodivu to řeže docela i silné kmeny, ale ty vybrace a teplé starty jsou tedy příšerné. Start teplé pily téměř nemožný. Hledal jsem k této pile nějaké TTD, ale nikde nic. Bude to zřejmě historie. Ví... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika