|
Příspěvky uživatele - 65.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mc Culloch 130, 2.2.2010 Základem bude nepoužívat syntetické oleje, ty většinou mají poměr mísení 1:50 a to tahle pila nesnese. Tady je třeba alespoň 1:25, nebo jak doporučoval výrobce 1:20. Samozřejmě používat minerální oleje. Já jedu PRO-SINT od OLEO MAC, je to trochu... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 27.1.2010 v předchozí diskuzi někdo psal, že pasuje tohle zapalování AM32 i z jiných tipů, nemám zkušenost. Ale občas se tenhle MAC130 objeví na aukru.Jinak nevím. |  |
|  | Mc Culloch 130, 2.1.2010 Díky, tak tohle jsem nevěděl. Tedy myšlenka s pumpičkou není reálná. Takže měl by někdo radu??? |  | Mc Culloch 130, 31.12.2009 Jen dodám, že jsem už zvažoval přidat do víčka benzinové nádržky gumový klobouček tzv. pumpičku. Má to dneska většina pil a sekaček a dle mě právě z tohoto důvodu, aby se obnovil přívod paliva či se odstranili nějaké benzínové páry. Dodám ale, že... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 31.12.2009 o.k. kolego, tak tedy poraď jak s tím teplým startem. Já ten problém mám a jestli je způsobený jak je výše popsáno zplynováním benzinu vzhledem k řekněme blízkému vedení kolem horkých částí motoru, tak nevím jak na to. Na sytič teplá vždy jen slíbí,... celý příspěvek > |  | MaC 130, 28.9.2009 http://suif.stanford.edu/~nickolai/photos/2006/09.25-chainsaws/ |  | Mc Culloch 130, 15.9.2009 Děkuji za info, tak snad už vím všechno. Nebo alespoň to podstatné. A na zbytek snad přijdu. |  | Mc Culloch 130, 14.9.2009 Vpředu na čelní straně těla pily vlevo dole je zapuštěn malý mosazný šroubek, volně otočný, který má podle mě nějakou regulační funkci. Ví někdo nač je prosím??. A pak je u této pily MAC 130 nějaký vzduchový filtr a pakliže ano, jak se čistí?? Jsem z... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 1.9.2009 Dostal jsem kulocha mac130, a nestačím se divit. Kupodivu to řeže docela i silné kmeny, ale ty vybrace a teplé starty jsou tedy příšerné. Start teplé pily téměř nemožný. Hledal jsem k této pile nějaké TTD, ale nikde nic. Bude to zřejmě historie. Ví... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|