Příspěvky uživatele - 112.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonská vrbička, 2.7.2008
Chci se zeptat na to když jsem tuto vrbu včera zasadil, jestli je vhodné ji zrovna zastřihnout, nerad bych něco pokazil. děkuji za odpověď.
sloní noha, 29.6.2008
Děkuji za odpovědi ale je už velká a vypadá dost "vypelichaně" a není hezká proto uvažuji o úpravě ale nevím jestli by to přežila. A případně jestli by odříznuté vršky šly namnožit, pokud s tím někdo má zkušenosti.
sloní noha, 28.6.2008
může se barcaunea - sloní noha seříznout a namnožit třeba jako dracena?
motor Tera Vari, 22.5.2008
Dobrý den Jestli se mohu zapojit též máme problém s Terou, couve krásně, ale jednička i dvojka má špatný už rozjezd, stojí dobu na místě než zabere, někdy ani ne a musíme ji postrčit aby se vůbec rozjela.Bez nákladu sní nevyjedu ani kopeček a přitom... celý příspěvek >
Místo konopí - Vitex, 14.4.2008
Já ho mám ze zahradnictví Fialka z Úpice.
Konopí, 12.4.2008
Sežeňte si keřík konopliky lékařské vitex agnus  - castus. Udělá vám okrasu stejnou jako konopí a ještě pěkně kvete. Je to trvalka. nemusíte stále vysévat, jen se musí dát na chráněné stanoviště nebo na zimu zakrýt, podle oblasti pěstování. S
Co s růžemi?, 2.3.2007
Já mám růže eště zazimované a nevím jestli je můžu odkrýt , hlavně tu stromkovou , ty sou asi choulostivější a mám strach aby je nějakej mrazík nezničil , mám je eště obalený , poradíte kdy je tak můžu udzimovat aby jim už nehrozilo poškození mrazem... celý příspěvek >
Stromková růže: sázení a zazimování, 14.10.2006
No když už tu textílii mám tak ji tam dám i na korunu, jinak je nějaká extra silná zimní , ale obalím to dvakrát, to seno teda dávat nebudu, myší tu máme dost, ale s tim chvojím bi se to možná nezkazilo.? Děkuji
Stromková růže: sázení a zazimování, 13.10.2006
Ďekuji za odpověď. Já jsem koupil světlou netkanou textilii, tak bych tam dal tu, jak ste radil po celém stromku, jinak se už koruna více obalovat nemusí ? Je to dostatečné ? Někde sem zaslech něco o seně, ale nevím jestli je to vhodné dávat pod... celý příspěvek >
Stromková růže: sázení a zazimování, 9.10.2006 Obsahuje fotku
Tak děkuji za snahu , jen sem nevěděl že tady nikdo stromkovou růži  nezná a neumí pěstovat. Tak snad to dopadne a povede se mě to .
Stromková růže: sázení a zazimování, 6.10.2006 Obsahuje fotku
Nevím jestli se to jako u keřovích sází nějak vůči očku, stromkovou sem ještě nikdy nechtěl a jen to nechci zkazit. Víjde skoro na 400 kč a to by byla škoda.
Stromková růže: sázení a zazimování, 3.10.2006
Objednal sem si stromkovou růži a nevím jak asi hluboko sázet, nic sem nenašel, tak jestli je to jedno nebo jak je to nejlepší? A ještě jsem si koupil netkanou textílii na zimní ochranu, a nevím kdy ji do ni zabalit a jestli je dobré zabalit i... celý příspěvek >
Trubač - zmrzl?, 26.8.2006
Mám trubač více než 5 let. Každý rok umrzne ke kořenům, ale opět obrazí, Ovšem nekvete. Bydlíme na Náchodsku. Jak chránit před zimou, aby nadzemní část rostliny nezmrzla a někdy také zakvetla?
Rhododendrony, 17.7.2006 Obsahuje fotku
Na rododendronu na nových lístcích se objevilo potažení těchto lístků žlutohnědým povlakem, lístky jsou trochu měkčí než u zdravé rostliny, ale nevadnou ani neopadávají. Povlak lze lehce setřít. Rhododendron byl ošetřen přípravkem proti plísni... celý příspěvek >
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika