Příspěvky uživatele - 156.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou lehkou motorovou pilu, 2.4.2009
díky za radu Tom
Chtěl bych se zeptat pana Radka Máme v práci MS230 a při uskladnění nám z ní teče olej tak ji skladujem na ležáka. Je to nějeká závada nebo je to normální. Pila má 7 let. Někde jsem se dočetl že některé pily mají uzávěr na olej k řetězu. Při řezání... celý příspěvek >
Děkuji za rady. Musím si zajed do prodejen a vyzkoušet si je do ruky. Horší to bude ze znažkou SOLO oni ty pily nemají skladem ale jen na objednávku tak nevim jestli se mi podaří ji sehnat na prodejně. Tak mi držte palce.Tom
Jakou lehkou motorovou pilu, 1.4.2009
pořez asi kolem 20m a cena do 13 000,- Tom
představuji si alespoň 2,3 kW   Tom
Prosím o radu jakou pilu si mám koupit k pořezu dřeva na rod. dům k topení a i na domácí práce. Servis mám blízko na SOLO, STIHL, DOLMAR. Představuji si aby měla váhu do 5kg.  díky za rady Tom...
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 19.3.2009
Díky za rady. Teď´se rozmýslím mezi PS500 a Solo 652. Musím si zajít do prodejny a vyzkoušet si je do ruky která mi bude líp pasovat. Zdeněk
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 18.3.2009
Já jsem psal že mám zkušenosti s MS230 a ne že ji vlastním: Já žádnou pilu nemám. Psal jsem aby mi někdo poradil jaká by byla ideální pro mě. Zdeněk
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 17.3.2009
Uvažuji o Stihl MS 230, MS250 Husqvarna 350, 445 Dolmar PS-460, PS-500 a SOLO 646, 652. Dík Zdeněk
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 17.3.2009
Dobrý den Potřeboval bych poradit o koupy pily.Chci ji používat na palivové dříví dub, buk ale i na domácí kutilství. Mám skušenosti s Stihl MS230. Je dobrá na to kutilství a teseřství ale zdá se mi slabá na to palivové dřevo které je z tvrdého dřeva... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika