|
Olej Stihl, 26.9.2009 Vím, že tomu tak je... mě jde o to, jestli oleje XP jsou kvalitnější než ten červený od Stihlu... Nebo jestli co značka to jiný olej určení pouze pro tuto značku. Lukáš |
 |
Olej Stihl, 26.9.2009 Když je otevřena tato diskuse, zajímalo by mě, jestli lze používat i olej XP do pil Stihl, který se používá pro HQ řady XP, zda-li je kvalitnější než červený olej od Stilu???Lukáš |
 |
|
 |
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 25.8.2009 prosím o radu pěstuji gibuli už mnoho let chtěla bych zkusit i cibuli setou na zimu. jakou odrůdu, jestli semena nebo sazečku, kdy a jak hlubokoa jaký spon. prosím poraďte mi. Míla Semerádová |
 |
Elektrická pila Dolmar verzus Stihl, 23.4.2009 Zdravím... pánové, jak tady můžete někdo rozpoutat diskuzi na takové téma... už jste viděli nějakého dřevorubce s Dolmarkou???Ten kdo tvrdí, že je Dolmarka lepší než Stihl, tak Stihlku nikdy nedržel v ruce... Dolmaraka se nedá s Jonsereetem,... celý příspěvek > |
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 28.2.2009 6,1 model xp a 6,3 model xpg (vyhřívaná rukojeť) toto jsou váhy pouze stroje bez řezného ústrojí a náplní. |
 |
benzin do pily, 4.2.2009 v petkách není probém. Lijte a míchejte:-) |
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 4.2.2009 365 hq má můj kamarád, několikrát jsem si jí půjčil. Na mě je pila velice líná a pomalu jde do otáček, jsem zvyklý na pily Husqvarna řady xp. Možná nemají tu životnost, ale práce s nimi je rychlejší. kamrádovi pila vydržela skoro 3 roky v každodenním... celý příspěvek > |
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 4.2.2009 372 Je super pila... ale osobně bych volil Stihl ms 361...dělal jsem s oběma pilama a musím říct, že s 361 jsem byl naproso unešený. Ačkoli má menší výkon než 372 šla do dřeva jako by měla stejný výkon a ještě je o něco málo lehčí. Akceleraci měla... celý příspěvek > |
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 3.2.2009 Chtěl bych se zeptat jaká je pila 372 xp, a jaké máte s touto pilou zkušenosti |
 |
doplnění vápníku proti hořké pihovatosti, 29.10.2008 Před nedávnem jsem žádal o radu na černou pihovatost Čisteckého lahůdkového. Teď jsem to zjistil i na Goldenu. Zakoupil jsem již na příští rok hnojivo na list Fertikal, vyráběný v Lovochemii v Lovosicích a doporučené na tyto problémy. Přesto bych rád... celý příspěvek > |
 |
|
 |
zakladam novy sad, 16.10.2008 prosim o radu jak zalozit ovocny sad na 2525m2 jsem od lovosic a pozemek je na rovine dobra piscita puda tak prosim poradte hlavne jake asi odrudy a jak je sazet daleko od sebe diky |
 |
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 2.10.2008 Díky Hostu a panu Vysloužilovi za radu. Jenom bych prosil p. Vysloužila o radu, jak chlorid vápenatý aplikovat - postřik, nebo na zem pod strom, kdy a jak často? Díky. |
 |
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 30.9.2008  Díky za názory, pro upřesnění připojuji fota postižených jablek s prsbou o radu. P.S. Také si z vlastní zkušenosti myslím, že na fotech v předcházejícím příspěvku nemohou být čistecké. |
 |
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 28.9.2008 Nedávno jsem se dotazoval na hnědé flíčky jablek Čisteck..lahůdk..(Princezna Luisa), které jsou na povrchu plodů a jdou do hloubky do dužiny.Jsou asi tak veliké, jako kdyby se jablko napíchalo nesilným hřebíkem. Pan Miloš Vysloužil si myslí, že... celý příspěvek > |
 |
Hnědé flíčky v dužině jablek, 15.9.2008 Vážení zahrádkáři, zdravím vás a prosím o radu : začal jsem sklízet jablka, která znám pod dvěma názvy - Princezna Luisa nebo Bílé nádherné. Toto jablko má bílou dužinu, ve které má u většiny plodů vždy na některém místě více hnědých... celý příspěvek > |
 |