|
Příspěvky uživatele - 126.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
spôsob likvidácie muškátovej hrdze, 12.5.2007 Poraďte mi niekto, ako mám postupovať pri likvidácii muškátovej hrdze. Ako prvý krok som ostrihala všetky listy, ktoré boli ňou napadnuté a teraz by som ich mala asi postriekať nejakým prípravkom,že? Už som si našla aj zoznam postrekov, len neviem,... celý příspěvek > |  | oleander, 19.3.2007 Prosím o radu. Mám veľké oleandre, vo veľkých kvetináčoch a minulé leto som celé vegetačné obdobie bojovala proti roztočom?. Sinavé listy a aj trochu lepkavé kvety. Myslím, že dosť neúspešne a bojím sa, že to bude aj tento rok. Môžem preventívne... celý příspěvek > |  |
|  | muškáty, 19.3.2007 Prosím o radu, keď nemám štrk,ani keramzit, čo je vhodné dať na dno hrantíkov pred vysadením muškátov? Nemôže tam ísť mulčovacia kôra? Tej mám dosť. dík za radu |  |
|
|
|