Příspěvky uživatele - 76.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
strihani drevin ibisku, 7.2.2007
prosim o radu muzu ted ostrihat venkovni ibisek a lisku na kminku??jde mi hlavne o ibisek...
Muskaty, 7.2.2007
dekuji taky mam jejich rizky.jak tam pisete o jaru tak to normalnme dam treba 2 litry vody a kapku jaru na nadobi?dekuji
dýně - prosba o radu, 7.2.2007
na plote by to bylo lepsi ale mame tady jilovitou pudu jedne kdybych si upravila tak metrovy uzky zahonek  a vysela dyne.Bylo by lepsi kdybych dala hlinu z hnojiste nebo normalni se zahradky a prohnojila bych ji?
dýně - prosba o radu, 7.2.2007
ano uz vim....jeste prosim o radu myslite ze okrasnym dyne maji byt spis u plotu nebo v zahradce??kde se jim bude lip darit??
dýně - prosba o radu, 6.2.2007
to ani nevim co to je...jak to vypada???
pochlubte se co predsazujete, 6.2.2007
ano myslim ze jo ja mam vysete hlediky gazanie a rizky stromku ale uz se strasne tesim jak budu zase sazet dalsi a dalsi seminka
dýně - prosba o radu, 6.2.2007
dekuji Vam za radu.Vidim ze Vas zahradka bavi tak jako mne  chtela bych se zeptat zda pestujete muskaty?chtela bych je mit letos krasne bohate...hnojite je?cim?Myslim si ze muskatum taky rozumite
dýně - prosba o radu, 5.2.2007
ano a do jake hliny je sazite?do dobre prohnojene?nebo normalne do zahradky?
Muskaty, 4.2.2007
Jak se starate o previsle i vzprimene muskaty?hnojitm je jednou tydne?staci to?nebo mate nejaky navod na krasne bohate muskaty?
pochlubte se co predsazujete, 4.2.2007
ja uz mam predsazene gazanie,hlediky a budu sazen brzy i begonie.Co mate Vy?
Durman , 4.2.2007
Objednala jsem seminka Durmana.Myslite ze fakt vyroste??je jednolety takze bude mit seminka???a jak to bude na podzim uhyne...a na jaro zase nasadim jeho seminka ?Dekuji
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 3.2.2007
ano ale nikdy mi nic nevyleze mam dobre seminka???takove chmyri bile????dik
begonie sazeni , 3.2.2007
prosim o radu delam dobre ze begonie polozim koncem unora do vody  asi za tyden je sazim???normalne je mam na svetle....poradte jak to delate vy a mate je krasne.dekuji
dýně - prosba o radu, 3.2.2007
kdy pestujete okrasne dyne(unor,brezen)??chtela bych je prepestovat v dome...?poradte
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 3.2.2007
Prosim o radu jiz dva roky se pokousim  vypestovat gazanie pomoci jejich seminek (chmyri) nic nevyroste.Poradte jak to pestujete vy???a kdy to sazite?dekuji
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika