|
strihani drevin ibisku, 7.2.2007 prosim o radu muzu ted ostrihat venkovni ibisek a lisku na kminku??jde mi hlavne o ibisek... |
 |
Muskaty, 7.2.2007 dekuji taky mam jejich rizky.jak tam pisete o jaru tak to normalnme dam treba 2 litry vody a kapku jaru na nadobi?dekuji |
 |
|
 |
dýně - prosba o radu, 7.2.2007 na plote by to bylo lepsi ale mame tady jilovitou pudu jedne kdybych si upravila tak metrovy uzky zahonek a vysela dyne.Bylo by lepsi kdybych dala hlinu z hnojiste nebo normalni se zahradky a prohnojila bych ji?
|
 |
dýně - prosba o radu, 7.2.2007 ano uz vim....jeste prosim o radu myslite ze okrasnym dyne maji byt spis u plotu nebo v zahradce??kde se jim bude lip darit?? |
 |
dýně - prosba o radu, 6.2.2007 to ani nevim co to je...jak to vypada??? |
 |
pochlubte se co predsazujete, 6.2.2007 ano myslim ze jo ja mam vysete hlediky gazanie a rizky stromku ale uz se strasne tesim jak budu zase sazet dalsi a dalsi seminka |
 |
dýně - prosba o radu, 6.2.2007 dekuji Vam za radu.Vidim ze Vas zahradka bavi tak jako mne chtela bych se zeptat zda pestujete muskaty?chtela bych je mit letos krasne bohate...hnojite je?cim?Myslim si ze muskatum taky rozumite |
 |
dýně - prosba o radu, 5.2.2007 ano a do jake hliny je sazite?do dobre prohnojene?nebo normalne do zahradky? |
 |
Muskaty, 4.2.2007 Jak se starate o previsle i vzprimene muskaty?hnojitm je jednou tydne?staci to?nebo mate nejaky navod na krasne bohate muskaty? |
 |
pochlubte se co predsazujete, 4.2.2007 ja uz mam predsazene gazanie,hlediky a budu sazen brzy i begonie.Co mate Vy? |
 |
|
 |
Durman , 4.2.2007 Objednala jsem seminka Durmana.Myslite ze fakt vyroste??je jednolety takze bude mit seminka???a jak to bude na podzim uhyne...a na jaro zase nasadim jeho seminka ?Dekuji |
 |
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 3.2.2007 ano ale nikdy mi nic nevyleze mam dobre seminka???takove chmyri bile????dik |
 |
begonie sazeni , 3.2.2007 prosim o radu delam dobre ze begonie polozim koncem unora do vody asi za tyden je sazim???normalne je mam na svetle....poradte jak to delate vy a mate je krasne.dekuji |
 |
dýně - prosba o radu, 3.2.2007 kdy pestujete okrasne dyne(unor,brezen)??chtela bych je prepestovat v dome...?poradte |
 |
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 3.2.2007 Prosim o radu jiz dva roky se pokousim vypestovat gazanie pomoci jejich seminek (chmyri) nic nevyroste.Poradte jak to pestujete vy???a kdy to sazite?dekuji |
 |