Příspěvky uživatele - 238.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka na zelenou střechu, 7.4.2009
Zdravím všechny zkušené zahradníky a šlechtitele trávníků. Zakládáme zelenou střechu - teda spíš terasu o ploše 30m2, vše máme připravené, čekáme na travní koberce, ale vzhledem k tomu, že tam je složitější přístup - po schodech a vzhledem k tomu,... celý příspěvek >
Trávník u novostavby - horší půda, 7.4.2009
Hezký den, během několika dní by měli zmizet dělníci z okolí našeho domu, tak bychom rádi začali nějak kultivovat rozbahněnou zem okolo. Chceme mít na celé ploše trávník, ale žádnou anglii, máme malé dítě, takže počítáme, že se tam bude dávat... celý příspěvek >
Trvalky do stínu, 7.4.2009
jéé, děkuji. Dneska jsem ještě byla zkoumat brzy ráno a zjistila jsem, že ráno tam sluníčko jde, alespoň na tu vrchní část, ale rychle je pryč. Takže celý zbytek dne stíní dům. Každopádně toto jsou první tipy na to, co bych tam mohla osadit. Moc... celý příspěvek >
Trvalky do stínu, 6.4.2009
Vzala jsem útokem zahradní centrum a chtěla jsem nakoupit trvalky, které by rostly na naší opěrné zídce, která je z dutých betonových tvarovek a v nich je hlína a za nimi také hlína a tvoří kaskády a bohužel je ve stínu. Jenže jsem moc nepochodila.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika