Příspěvky uživatele - 94.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o názor, 19.5.2009
Taky bych se o zdraví vnučky nebál. Pokud tedy soused nevytáhl nějakou roky straou chemikálii a namíchal správnou koncentraci.    Jinak ale zimolezy již dozrávají a první třešně v teplých oblastech co nevidět.
Rubování jabloně - prosím radu, 19.5.2009
Ad Ivan: Nezatírání konců roubů osobně považuji za chybu, ale ne až tak zásadní. Obvykle u nezatřených roubů zaschne nejvyšší pupen, ale ty nižší vyraší.  Nechce se mi věřit, že by kvůli tomu nevyrašil ani jeden roub. Častější příčina... celý příspěvek >
Zimolez kamčatský - konec, 18.5.2009
Provádím hlubší průklest - asi jako u rybízu, hnojím běžnými hnojivy, nejen borůvkovými, nejčastěji slepičinci, snesou i polostín.Plodí pravidelně, žádná kila z keříku, ale na jídlo potěší. Zrají v tuto dobu právě.
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 18.5.2009
Myslím, že zde mícháme dva pojmy - preparovaný trávník a trávu v zahradě. Liší se nejen vyškou, složením trav, vzhledem, péčí i sečením. 
Nemoc slivoni, 17.5.2009
Hálčivec, již zde opakovaně probírán.
Krovinorezy - zkusenosti / 2takt Solo, HQ 235 a 4mix Stih FS 130, 17.5.2009
Výhoda stejné směsi pro křovinořez a pilu je relativní. Časteji kombinuji křoviňák spíš s travní sekačkou než s motorovou pilou. I proto jsem si raději koupil čistokrevný 4takt. I když nepochybuji, že stroj se 4mixem je zdařilý - ostatně jako... celý příspěvek >
Bionafta, 17.5.2009
Pokud si pamatuju, SETA Diesel od ÖMV měl atest na TDi motory od koncernu VW. Ukazoval mi jej zástupce benzinky na brněnském autosalonu, rok si už nepamatuju, jak se tam předváděly ty nová malá auta z Kolína.     Na bionaftu jsem... celý příspěvek >
Rychlost pojezdu, 17.5.2009
O zrychlení pojezdu nasazením větších koleček jsem kdysi taky uvažoval. Ale myslím, že by to jednak bylo větší zátěží pro motor a navíc zrychlení pojezdu bez zrychlení rotace nože by mohlo zhoršit kvalitu sečení.
Zalévání rybízu a angreštu, 17.5.2009
No, s tím spláchnutím živin konví to bude záležet místo od místa podle typu půdy. Jistěže kapková závlaha je dobrá, ale kdo ji doma má?    Já zase preferuju zalévání v delších intervalech (1-2 týdny)  větším množstvím.  Nalitím... celý příspěvek >
Asijská švestka, 17.5.2009
Nedělejte si s opylením starosti.  Je velmi pravděpodovbné, že Vaši asijskou slivoň opylí, krom uvedené, i většina z místních současně kvetoucích odrůd.     Naopak koupí ještě jedné stejné švestky byste si nepomohla. Jiný... celý příspěvek >
Půdní kondicionéry, 14.5.2009
Omlouvám se, pokud jsem se zmýlil a křivě Vás obvinil, ale Váš opakovaný vstup včetně odkazu na text s uvednými komerčními produkty mi prostě zaváněl propagací.     S kondicionéry jsem se setkal jen jednou. Při rozhovoru se... celý příspěvek >
První třešně, 14.5.2009
Buďte v klidu, věřte, že časem Váš Rivan prokáže, že plodí stejně dobře jako ostatní odrůdy.
Špenát jahodový, 14.5.2009
Nechci Vás klamat, ale je to na nic. Máme tu rostlinu, ale užitek z ní velký není. Pravda je, že plody dozrávají velmi brzy - krátce po zimolezu. S jahodami ty plody mnoho společného nemají, spíš drobné maliny bez chuti a se zrníčky.... celý příspěvek >
Půdní kondicionéry, 14.5.2009
Docent Salaš určitě není žádný prodejce, zato mi připadá , že pan Houdaaal ano.
Nektarinka Harko, 14.5.2009
 Je. Špatná bude asi ta nektarinka.   Jako poslední pokus bych stromek vyryl, zkrátil mo kořeny - při tom poznáte, jestli jsou živé. Pokud ano, celý stromek pak ponořil na 2-3 dny do sudu s vodou a vysadil znovu. Ale moc šancí nektarince... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika