Příspěvky uživatele - 59.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
100 oktanový benzín do pily a křovináku, 28.12.2010
jednorázové využití placebo efektu prospěje jak pile tak uživateli, hlavně kvatitně mazat.
100 oktanový benzín do pily a křovináku, 25.12.2010
při řešení reklamace u auta jsem jezdil na tento předražený placebo produkt bez znatelného efektu pro rádoby tunery, v servise se snažili problém hodit na kvalitu paliva a ejhle když mi odebrali vzorek na jejich odborné posouzení měl jsem plnou nádrž... celý příspěvek >
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 7.7.2010
taky bych vzal vpotaz kvalitní a dostupný servis, tan můj HQ v Uh.Brodě je na pikaču, nedokázali řešit ani záruční reklamaci křoviňáku - vyřešeno v noname servisu.
Prodejci stihl, 20.3.2010
je to rok co jsem dělal novou střechu a tesaři měli taky ms180 tak jsem si ji zkusil i když jsem měl v ruce předtím jen pilu HQ, ale po velmi zlé zkušenosti s křoviňákem u odborníků HQ mi tato značka nesmí ani před dům. Zpět ke stihl, nakonec jsem... celý příspěvek >
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 23.9.2009
Konečně rozumný názor nejen s hodnocením ms230,  musím se občas smát přehnaným radám některých těžařských rádobyodborníků pro domácí použití.
Nastavení H 323R po záběhu, 8.9.2009
no já tam byl několikrát, značkový H servis v Uh.Brodě a dodrbali co mohli a ještě byli arogantní, nakonec jsem to doladil sám uchem.
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
Mě koupila manželka ke čtyřicátinám ke stejnému účelu Stihl MS230 - výborná volba.
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
           Vidím, že je zde zase boj mezi zastánci značek. Já mám pro Vámi popisovaný účel Stihl MS230 k plné spokojenosti. Špatná zkušenost se servisem známé švédské značky je z jiné... celý příspěvek >
černá listina, 16.3.2009
     Souhlasím BLACKLIST by pomohl vyhnout se takovým odborníkům jako třeba v jednom autorizovanému servisu HQ v Uh.Brodě, kde jsem několikrát marně uplatňoval reklamaci křoviňáku a závada byla vždy shledávána jen údajně ve špatné... celý příspěvek >
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 20.12.2008
taky souhlas mám230 - plná spokojenost
Dolmar PS45 versus Stihl 180, 10.10.2008
Po zkušenostech s ne-ochotou servisáků HQ u problémů s křoviňákem jsem koupil Stihl 230 pro běžné zahradní použití přes předchozí zkušenosti s pilou HQ a jsem nadmíru spokojen.
Jakou hobby benzinovou pilu?, 10.8.2008
Po celkem dobrých zkušenostech s půjčenými HQ jsem koupil STIHL 230 a to jen díky neochotným servisákům HQ a jsem velmi spokojen. Myslím, že plastová volba HQ v této třídě není výhra.
Jak mazat křovinořez, 10.8.2008
S tím tímto omylem jsem si křoviňák HQ koupil taky, ale servis v U.B. mě ujistil, že to tak není.
Křovinořez Stihl x Husqarna x Stiga na 3200m sajgonu, 10.8.2008
Husqarnu nebrat!!! Koupil jsem jen na 323R na dosekávání po diskové sekačce a sečení potoka a jen 3x během měsíce jsem reklamoval (motor nedržel otáčky a zdechal a zdechá stále) "borci" značkového servisu neochotní a důležití, jsou ochotní... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika