|
Příspěvky uživatele - 210.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zúrodnění písčité půdy, 25.11.2009 Tak nám dovezli fůru jílovité ornice. Je to z půlky humózní jílová ornice a pak něco jílu. Plán je to nechat trochu promrznout (jo?), pak to zarýt a smíchat s původní písčitou půdou, přidat hnůj a pěstovat + zeleně hnojit, aby se to... celý příspěvek > |  | Tzv. sloupové ovocné stromky - např. jabloně, 23.9.2009 Zdravím, je to velmi zajímavá diskuze. Sdílení zkušeností je stokrát důležitější než proprané návody a reklamy.
Můj dotaz. Rodina zasadila stromkový rybíz a angrešt tak 60 - 80 cm od plotu, za nimi je tak zbytečně prázdné místo. Myslíte, že by se k... celý příspěvek > |  |
|  | Zúrodnění písčité půdy, 23.9.2009 Později také snad pošlu nějaký obrázek. Půdní rozbor je dobrý nápad. |  | Zúrodnění písčité půdy, 23.9.2009 Tak opět píšu už pod jménem. S tou vodou se to má tak, že po vyschnutí je z půdy šedý pracho-písek na kterém se voda zpočátku drží a stéká všude po okolí. Jak se zvlhčí povrch, voda se už dobře vsakuje. Pak půda opět rychle vysychá.
Hroudy se... celý příspěvek > |  | Sláma jako mulč, 22.9.2009 Někde jsem se dočetl, že sláma od konvenčních zemědělců obsahuje inhibitory růstu. Co vy na to? |  | Sláma jako mulč, 22.9.2009 Já přesně touto mulčuju. Je to v podstatě jako pšeničná sláma a je toho celkem hodně. Přesto ale asi budu kupovat balík. Jde o to rozumně se rozhodnout, jak využít každý materiál. Záleží na estetických preferencích, půdě, rostlinách atd. |  |
 |
|
|
|