|
Reznutí tůjí, 22.9.2009 Omlouvám se za překlepy... posřik atd... háčky čárky..snad budete rozumnět.. |
 |
Reznutí tůjí, 22.9.2009 ale je divné, že se to stalo z ničeho nic... na větvičky jsem se přiznám nekoukal až tak dopodrobna, ale dirky jsem nezpozoroval... takže myslíte, že tedy půdu pořádně nakypřit půdu a dát buď mulčovací kůru a nebo posekanou trávu... zalité jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Reznutí thují od kmínku, 22.9.2009 to je stare foto kvuli brizam... ale ted uz jejich stav vypada jinak... jsou hodne rezave... |
 |
Reznutí thují od kmínku, 22.9.2009 Tady každej akorat diskutuje co asi muze byt..jsou adeptky na to ze pujdou do háje!!!Co asi jineho!!!Muzete mi dat nekdo radu...!!!A ne porad jen rikat blbosti!!!Pes to ocural ale kvuli nemu nezajde cela tuje nezlobte se na me!!!Fakt... |
 |
Reznutí thují od kmínku, 22.9.2009  Foto pro zjisteni stavu:)) |
 |
Reznutí tůjí, 22.9.2009  Po zastrizení mají 2,2 ale to si myslim neni podstatne tim jsem jen chtel upozornit na to ze jsou jiz da se rici vzrostle... Opravdu jsem da se rici laik a proto uvitam kazdou radu..na korenech jsem nic nezpozoroval..byla opravdu dost sucha... Myslim... celý příspěvek > |
 |
Reznutí tůjí, 21.9.2009 Dobrý den,
já vím, že o reznutí tůjí bylo již na těchto www stránkách napsáno mnoho, ale mám tůje 2-3roky staré a koncem minulého a začátkem tohoto roku mi začala usychat tůje, kterou jsem bohužel nezachránil. Nechal jsem to být a... celý příspěvek > |
 |
Usychání tůjí, 21.9.2009 jeste chci dodat ze nejsem opravdu profík jako ostatní, ale cypřiše po velkém prozkoumání na netu nemám..kupoval jsem je od paná z Pacova na vysočině a nepamatuji se co je to za tůje..můžu dodat foto ale bojím se že příští týden už bude hodně... celý příspěvek > |
 |
Usychání tůjí, 21.9.2009 Dobrý den mám už druhým rokem 2m tůje a začínají mi usychat..reznout... nevím co s tím..všeho mají dosti... rád bych uvítal radu... dal jsem hořkou sůl a potřebuji radu ohledně fungicidů... je možné že jim vodu bere bříza který je velký žrout, ale... celý příspěvek > |
 |
Reznutí thují od kmínku, 21.9.2009 Vlastně už dva roky stojící děkuji Roman |
 |
|
 |
Reznutí thují od kmínku, 21.9.2009 Dobrý den mám podobný problém, ale nejedná se o nově nasazené ale už rok stojící a rostoucí tůje a njednou jedna od druhe začínají reznout... opravdu bych uvítal pomoc... nerad bych od svoje 2m zlatíčka přišel..děkuji..člověk se o to staraá jak o... celý příspěvek > |
 |