|
Přestavba MF70 na čtyřtakr, 28.5.2009 Poprosil bych Vás ještě o nějaké informace k tomu mezikusu a jak je to řešeno z mazáním motoru a ovládáním otáček. Od dodavatele motoru KIPOR se mi před hodinou dostalo informace, že ovládat otáčky je možné pouze páčkou u motoru.
Osobně se mi více... celý příspěvek > |
 |
Přestavba MF70 na čtyřtakr, 28.5.2009 Dobrý den,
chtěl bych vás požádat o radu s přestavbou MF70 na čtyřtakt. Je mi jedno jaký motor, ale osobně bych se přiklonil k motoru KAMA.
Je to člověk schopen udělat doma sám na koleni, jaký motor a co k tomu anebo nevíte, kde by mi to no... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Založení živého plotu, 28.5.2009 Tak milý Petře to si tedy pište, že je to lesní pych, co jiného by to bylo? |
 |
Proč konvalinky nekvetou?, 28.5.2009 Pardon a vy jste někdy viděla konvalinky na mokré půdě? Já ne, nýbrž v lesním podrostu na suché stráni. |
 |
Sekačka Honda HRG 465 SDE, 28.5.2009 Chtěl bych se zeptat, zda tato sekačka Honda má klínek proti ohnutí kliky při nárazu do překážky. Nikde to nemůžu najít. Dík za odpovědi. Venca |
 |
Jak přesadit pivoňky?, 25.5.2009 Podle mne jste si stačila poplést přesazované oddenky, nic ve zlém, je to nornální. |
 |
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 22.5.2009 jak to bude v zimě? pochází z Brazílie, co když nepřežije mrazy?To paní kolegyně neví? |
 |
Jaký vysoký rychlerostoucí keřík?, 22.5.2009 Spolehlivým je nepravy jasmín neboli Pustoryl, nemá konkurenci v růstu a vůni květů. Na vesnici patří. Zapoměňte na nějaké šlechtěné druhy a sorty keřů. |
 |
Jehličnany do malé zahrady, 22.5.2009 výběr je určitě široky nejlépe si vybrete v nákupním centru dle popisu, kde bude na označení rostliny napsáno "nana", compresa" pumila" repens apod. |
 |
Jasmín, 22.5.2009 Nevím kdo vám poradil, obecně zaštipováním se usměrní růst nikolv kvetení a je skoro možné, že jste zašipovala právě nasazené nebo potenciálně nasazené květní pupeny. |
 |
|
 |
Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 22.5.2009 jen pro upřesnění v prvním dotazu je sloup el. vedení nyní je to tel. vedení. Dělate si legraci z přispěvatelů?? |
 |
Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 22.5.2009 Ještě jednou si dovolím Vás upozornit, že to, co by se vám líbilo, je protizákonné. Stačí pozorný soused a máte po starosti s výběrem rostliny.
sloup je něčím majetkem a zařízením rozvodu, jedno jakého. prosím vemte rozum do hrsti. ... celý příspěvek > |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 22.5.2009 Ještě k tomu sázení letniček.
Ty potřebují pravidelnou zálivku po celoudobu vegetace na rozdíl od cibulek tulipánů... jak to jde dohromady na jenom místě na záhonu opravdu nevím. Někdo mi to vysvětlí? děkuji. |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 20.5.2009 Hm, asi už jste nekde jinde nebo je vaše mlčení také odpověď? Děkuji |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 20.5.2009 no, když myslíte, ale cibuloviny mají listy právě proto, aby si nahromadily živiny, jak můžete tvrdit, že opak je pravdou, Můžete to rozvést?? děkuji. |
 |