|
Příspěvky uživatele - 59.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokazil jsem kvas?, 23.9.2009 Pane Vysloužil, moc děkuji tedy přikrýt to ješte folii?Jak píšete a jak dlouho to tak nechat?Děkuji Jaruš |  | Pokazil jsem kvas?, 22.9.2009 Martinku ok, ale jak to zavřít.Jedni říkají aby tam nešel vzduch, druzí nezavírat na těsno aby to nyvybouchlo.Jedni dát cukr, druzí bez cukru.Jedni nalít vodu, druzí běda vodu né.Takže tetka je teď z toho úplně paf.Dík Jaruška |  |
|  | Pokazil jsem kvas?, 21.9.2009 Ahoj kluci jsem baba, chlap mi odešel a já chci udělat slivovici, ale s kvasem nemám žádné skúsenosti, může mi někdo poradit.Už jsem se dívala na internetě, ale každý to popisuje jinak.Mám švestky v sudě, trošku pomačkané a to je vše co zatím umím... celý příspěvek > |  |
|
|
|