|
Příspěvky uživatele - 253.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odkvetlý clematis, 6.6.2009 Dobrý den, Petro, s plaménky mám dobré zkušenosti a mám 4 druhy a mezi nimi i Nelly Moser. Většinou odstřihnu odkvetlé květenství u paždí lístků a dočkám se opakovaného květenství tak za 2 měsíce. Zkuste a uvidíte. Samozřejmě je třeba ještě... celý příspěvek > |  | Nestejnonměrný trávník, 15.5.2009 Dobrý den, bohužel to beru jako komplikaci, když čtu Váš článek a prosím o upřesnění postupu protože trávníkové hnojivo jsme aplikovali již v březnu a tak nevím jestli ještě mám i po aplikaci ledku a hořčíku pak nasadit nové trávníkové hnojivo.... celý příspěvek > |  |
|  | MTD 53 HW - vypouštecí šroub oleje?, 5.5.2009 taky zdravím. Máte pravdu, jsou dvě varianty motoru. Taky jsme se trápili s hledáním vypouštěcího šroubu, dokud jsme dotazem v servisu nezjistili, že se olej vylévá stejným otvorem jako nalévá. Nejsem se sekačkou příliš spokojená, taky už měla... celý příspěvek > |  | Kam s posekanou trávou?, 30.4.2009 Dobrý den paní Jano, s trávou je opravdu problém ale pokud se vypravíte na váš místní úřad, zeptejte se zda není možné v vás jako občany zajisti BIO popelnice, které u nás již druhýn rokem fungují. Bio odpad se vyváží každou druhou sobotu ráno a... celý příspěvek > |  | Canna, 23.4.2009 Canny jsem s úspěchem pěstovala několik let. Ale již vloni, ba i letos se mě stalo, že ani jedna hlíza nevyrašila. Na zimu hlízy ukládám do sklepa a pak je dávám koncem března - začátkem dubna do skleníku k narašení a po 15.5. je vysazuji ven. Hlízy... celý příspěvek > |  | Zalozeni travniku - rekreacni smes, 22.4.2009 Ma nekdo dobrou zkusenost s nejakym vyrobcem travni smesi pro prvni ztalozeni zahrady, aby ve smesi nebyly plevelne zbytky? Pripadne ktery vyrob vyrobce muze byt doporucen? |  | Citroník, 8.4.2009 dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte jaký postřik zvolit, nebo co dělat, když mi citronovník napadla plíseň.I listy usychají a opadávají, skoro už tam žádné nezůstali, ale začaly vyrážet další kvítka.Děkuji za radu |  | králičí hnůj, 21.3.2009 Proč by králíčí hnůj měl být nevhodný pro cibuli? Já každoročně na podzim králíčí hnůj zarývám do zaáhonů a ostatní dávám na kompostem a přeházím zemí nebo plevelem a opět pak kompost používám na záhonech. A dávám jej každoročně i do skleníku.... celý příspěvek > |  | Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 22.11.2008 Sice neporadím, jakou kombinaci, i když sama bych se klonila ke kombinaci několika barev levandule. Já mám ale jiný dotaz. Mám tu pár keříků, kvetou moc hezky, ale nejsou od země zelené. Asi tak pomalu do 3Ocm výšky mám silné dřevité stonky a teprve... celý příspěvek > |  | Chryzantéma, 22.11.2008 Zdravím. Chryzantémy mám moc ráda, protože velmi dlouho kvetou a mám jich tu víc než dost. Většinou jsem vždy u někoho kus uštípla, zasadila a rostou. Je pravda, že jsem je asi štípala v krátkém dni, protože většina řízků - cca 10-15 cm velkých... celý příspěvek > |  |
|  | Jak odpudit strakapouda?, 30.10.2008 Bohužel se Strakapoudem velkým mám hrozné zkušenosti. Opakovaně mi ničí zateplení domu z polystyrenu, vydlabané díry jsou velkých rozměrů a žádné plašiče nezabrali, a když tak jen na pár dnů. Naposledy jsem si namontoval na fasádu plašiče s... celý příspěvek > |  | mečíky (gladioly), 30.9.2008 děkuji za rady, našla jsem na internetu 3-4 týdny sušit - doma v pokojové teplotě, pak pořádně očistit a oddělit, tu starou původní cibuli vyhodit, dokonce tam dost často radí mořit až na jaře před sázením... usušené na zimu uložit do chladu a sucha... celý příspěvek > |  | mečíky (gladioly), 29.9.2008 Chtěla bych se ještě zeptat, mečíky jsou ze země venku, ustřižená nať, očištěné od hlíny, rozdělené cibule, které přirostly... mám z cibulí oddělit cibuli seschlou (mateřskou nebo jak ji nazvat...) nebo se má na cibulích ponechat, případně... celý příspěvek > |  | Platan, 26.9.2008 Tak jasně, že ten obrovský si sem nezasadím :-) ale jinak je to vážně můj nejoblíbenější strom, hlavně v zimě vypadá jeho kmen naprosto úžasně... děkuji za typy na drobnější varianty, zkusím se po nich poohlédnout a zeptat se, co jejich pěstování... celý příspěvek > |  | Platan, 26.9.2008 Budeme na zahradě kácet jeden strom a přemýšlíme, co zasadit místo něj... platan by se nám moc líbil... ale existuje nějaká zakrslejší varianta? Nevíte? Přece jen je naše zahrada na 30 m strom asi malá... |  |
 |
|
|
|