|
Příspěvky uživatele - 135.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Briggs nevim jak dál, 29.9.2009 Zdravím všechny,
možná je to prkotina, kterou všichni znáte, ale já jsem na to přišel až včera.(po pěti letech používání)Měl jsem za to, že mám vyhráno a ouha. Tahám za šňůru jak blázen a sekačka ne a ne chytit.Nebudu to moc razvádět: když jsem... celý příspěvek > |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009 Já v zimě taky nesekám i když nejsem chatař. (na sníh mám jen lopatu)A ten Váš závěr platí, anebo by aspoň měl úpně ve všem a všechny. |  |
|  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009 Mám ještě jednu a s tou mám problémy i já. Ale tady nevidím problém - chci 25:1 a třeba 5(dcl, mm, ks, galonů..to je jedno) a doliju 5 oleje, tak vím, že mám poměr 25:1. A ty čísla jsem zvýraznil, aby byly na foto vidět, ale pokud potřebuji jen 50:1,... celý příspěvek > |  | Motor Briggs nevim jak dál, 17.9.2009 Jsem rád, že jsem dal to svou dohromady(dík podmětům příspěvků), takže nejsem kompetentní radit. Ale taky jsem nad tím dost dlouho maturoval, až jsem si všiml. že na ozubeném kole klikovky je značka(důlek) a na ozubeném kole vačkové hřídele je na... celý příspěvek > |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009  Já používám dlouho tuto. Výhoda je, že si můžu namíchat od 1/4 litru po jeden litr v poměru jaký je na obrázku(z druhé strany je 50:1) Uchem jsou nádoby propojené, takže překlopím, zatřepu a hotovo.Jsem s ní velice spokojený. Byla součásti pily nebo... celý příspěvek > |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 15.9.2009 Těch zkušeností mám víc. A vzhledem k ceně a záruce se k nářadí chovám jinak než ke "značkovému". Nechci se hádat, ale pokud někde koupím kvalitní za slušnou cenu, tak tam jdu zase a pokud koupím tzv. značkové a mám smůlu na náladu... celý příspěvek > |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 14.9.2009 Můžu potvrdit. Kupoval jsem v OBI strunovku se stejným pocitem a jede 4 sezóny bez problémů(3000,-).Taky jsem ji nešetřil a sekám s ní dost.Jako další příklad: měl jsem spoustu různých úhlových brusek(flexa),ať již bosch, makita, narex.. V lidlu... celý příspěvek > |  | Motor Briggs nevim jak dál, 12.9.2009 Tak už mám posekanou celou zahradu.Opravil jsem 3 věci zároveň (vím že to není správné)a teď nevím čím to bylo.
1. Klínek byl sice jako nový, ale znovu jsem to rozebral a zjistil, že když to ještě nemám úplně dotažené, tak se s tím dá pootočít až o... celý příspěvek > |  | Motor Briggs nevim jak dál, 11.9.2009 Koukám, že ty vůle jsou asi vpořádku, ale ten výfukový moc netěsní |  | Motor Briggs nevim jak dál, 11.9.2009 Sundal jsem setrvačník a vytáhl klínek(pero). Je jak nový, žádný otlak a je čitelné i logo výrobce. Složim a už nenastartuji vůbec.Přeměřil jsem vůle ventilů a asi chybička. Sací 0,15mm a výfukový 0,25mm.Mám trochu obavy že problém není jen v... celý příspěvek > |  |
|  | Motor Briggs nevim jak dál, 10.9.2009 Zdravím všechny zahradkáře a kutily
Po opravě motoru, ale i před tím mi chce šňůra utrhnout ruku. Pokud se mi to podaří nastartovat, tak motor běží, ale střílí do výfuku a chod je nepravidelný.Klínek na magnetu střižený není, značky na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|