|
Příspěvky uživatele - 123.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ztráta vody v jezírku, 21.9.2009 Mám jezírko s plochou cca 8 m2 a před lety, když bylo nové, jsem byl také znepokojen úbytkem vody. Trvalo to jen do chvíle, než jsem si představil stejně velkou louži a vzpoměl si, jak dlouho trvá, než se vypaří. Potůčky,... celý příspěvek > |  | Jahodník na netkané textilii, 17.9.2009 Děkuji, snažil jsem se jen odpovědět na úvodní dotaz. Předpokládám, že tazatel nebuduje jahodárnu ale jen záhon/záhony o šíři cca 1 m a že s jahodami začíná.
Z vlastní zkušenosti bych ještě doporučil ostříhání / posekání všech... celý příspěvek > |  |
|  | Jahodník na netkané textilii, 17.9.2009 Také bych doporučil pás bez otvorů. Záhon dobře připravit a uhrabat do roviny, okraje pásu zahrnout do mělké brázdy aby pod textilii nemohl vítr. Řádky doporučuji 3, jeden prostředkem pásu a dva po stranách, ve vzdálenosti 30 až 35 cm od středu.... celý příspěvek > |  |
|
|
|