|
Příspěvky uživatele - 237.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009 Tak já osobně míchám taky směs pomocí injekční stříkačky a to z ryze praktických důvodů.Neosvědčilo se mi míchat směs do zásoby, motor u mého křovinořezu (MTD 790AST) je krajně citlivý na stáří směsi-pokud nechám v nádrži směs déle než 2 týdne,... celý příspěvek > |  | Pozinkovat šasi sekačky?, 8.4.2009 Tady je nutné rozlišit galvanické zinkování-vrstvy řádově 10-30 mikronů a žárový zinek stovky mikronů a nesrovnatelně vyšší korozní odolnost. Podle toho, že mají cenu za kg bych typoval, že jde o žárový zinek, a zde bych neměl starost o korozní... celý příspěvek > |  |
|  | benzínová nebo elktrická motorová pila, 11.3.2009 Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem motorové pily-momentálně váhám mezi elektrickou a benzínovou motorovou pilou, zvažuji výhody a nevýhody obou řešení. Jedná se mi o použití í zejména na přípravu palivového dřeva cca do 10 m3 ročně, průměr... celý příspěvek > |  |
|
|
|