|
Příspěvky uživatele - 97.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozná někdo tuto rostlinu?, 15.9.2009 Mohl by to být černýš hajní. Mrkněte na obrázky na netu. Beruna |  | Zakoření beztrnná ostružina?, 31.8.2009 Mám jednu pěknou beztrnnou ostružinu. Když vezmu silné řízky z letošních výhonů, zakoření? Mám je dát do vody nebo rovnou do země? Věra |  |
|  | Společná hranice s rybníkem?, 24.8.2009 Ochranné pásmo mají i inženýrské sítě, silnice, les,... není to tedy jen o hnojení, ale i stavbách a jiné činnosti.
Protože plot je stavba, budete muset podstoupit stavební řízení. Vlastník rybníka bude jako soused účastníkem... celý příspěvek > |  | Společná hranice s rybníkem?, 23.8.2009 Zkusím se zeptat na našem úřadě na odboru životního prostředí, zítra se s nimi uvidím, snad nezapomenu. Tam by mohli vědět, jak je to s okolím vodních děl. Jinak bych hledala asi ve vodním zákoně. Dříve prý platilo (asi do r. 1995), že mimo... celý příspěvek > |  | Sežrané bobule, 23.8.2009 Jestli máte aspoň polovinu, tak to jste na tom ještě dobře. Já mám jen to, co bylo zabalené, ostatní je fuč, ptáci to zobou ještě nedozrálé. Použila jsem netkanou textilii a kolíky na prádlo. Loni jsem přikryla rostlinu jako celek několikametrovým... celý příspěvek > |  | Voda v bazénu, 25.7.2009 Dobrý den,
V mých začátcích udržování vody v bazénu před několika lety jsem to nejprve chtěl dělat hodně poctivě. Tak jsem koupil všechny složky samostatně a snažil jsem se dávkovat vše sám. Výsledek nebyl moc uspokojivý. Zezelenání vody jsem se... celý příspěvek > |  | Uvadání plodů meruněk těsně před sklizní, 24.7.2009 Připojuji se k prosbě o radu. Letos jsem se konečně poprvé dočkala meruněk (Velkopavlovická - 5 let), strom je obalený, ale jsou všechny povadlé a většina z nich má jednu stranu (většinou tu natočenou ven ze stromu) takovou zkorkovatělou a... celý příspěvek > |  | Jak spravne vypestovat dyni?, 24.7.2009 Taky je možné, že vám je v noci žerou slimáci. Dýně jim moc chutnají, hlavně květy. Na jednom květu jsem našla hned čtyři. A melouny sežrali tak, že nemám ani jeden. |  | Podzemnice olejná, 15.7.2009 dbneska jsem poprvé v životě viděla rostlinu podze, nice olejná v květináči za 56 kč a to v Rožmitále, proto jsem si našla jak se pěstuje a narazila na váš dotaz. Víc nevím. V. V. |  |
 |
|
|
|