|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mini balíkovač, 3.8.2009 No, i za komplet je to moc... |  | Pěstování černého kořene, 31.7.2009 Černý kořen je opravdu skvělá zelenina, něco mezi petrželí a mrkví, stane se obča, že jej prodávají na trhu na podzim jako kořenovou petržel. Těžko to laik pozná od nově vyšlechtěných druhů korenové prtržele, Ale je dobrý do kuchyně. |  |
|  | Japonská střecha, 31.7.2009 myslím, že i v Cechách to někdo umí, je to jenom čistě technické řešení střechy, krovu. nevím jenom jak si to představuje investor, že najde někdo tak schopného a poradí mu na tomhle servru? nehledě na to, že je to fakt nevhodný styl do našich... celý příspěvek > |  | Kour nejde do kominu, 31.7.2009 Nechte to na manželovi. |  | Čo s jutou?, 28.7.2009 Neuhyne, naopak, bandáž jej chrání před poškozením. |  | Podložka pro psa, 27.7.2009 Nic |  | Jak poznám švesku domácí, 24.7.2009 Švestka domácí dozrává později než ony pološvestky, má menší nekulaté plody, více úzké a zploštělé do elipsy, má trpce sladkou a hodně aromatickou chuť. |  | Kde sehnat hlínu do zahrádky, 23.7.2009 HM, já to dělám tak, že objedu stavby v okolí bydliště a domluvím si s hlídačem nebo s odpovědným člověkem, jestli si mohu naložit pár lopatek na vozík. a je to. |  | Zloutnuti kroucene vrby, 21.7.2009 Dovoluji si vyjádřit dotaz: opravdu na střešní zahradu? |  | Bazény Bestway - životnost, 21.7.2009 Nepíšou nebot vedi proč. Tampa bazen nam vydrzel 2tydny.Opravdu. |  |
|  | Sousedka klepna, 21.7.2009 Díky za tento poslední příspěvek. Jinak jsem propadla skepsi z toho, jaké mmnožství nenávisti a sobectví mezi zahrádkáři panuje. A At to nikdo nebere osobně. JITA |  | Nemoc smrku, 21.7.2009 V tomto případě pozor. jde zřejmě o kůrovce a je povinností vlastníka porostu, aby zabránil jeho šíření. |  | Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 21.7.2009 Je mi líto, ale listy z catalpy se kompostovat nedají právě tak jako listy z ořšáku. Mám vlastní zkušenost, ale porazit vzrostlou catalpu je dost velký problém. |  | Růže na loubí, 21.7.2009 Milý chalupáři, nedejte se zmást, jen vlastní zkušenost Vám může poskytnout znalost, kterýže rambler nebo popínavka je ta správná a bude Vám vyhovovat. Každé stanoviště má jiné podmínky a podle toho jsou růže schopny růst. JITA |  | Silně vonící růže, 21.7.2009 Ano, nemá smysl panilili, je mi líto, ale Vaše teoretické znalosti zřejmě nemáte zájem si ověřit v praxi. Pěkné googlování. JITA |  |
 |
|
|
|