Příspěvky uživatele - 90.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Provoz a údržba motorové pily, 25.7.2008
Já bych to řekl jinak: pila v záběru musí mít vysoké otáčky  = obvykle plný plyn (vždycky ne, jsou situace, kdy plný plyn = max. otáčky bez zatížení, a to motor nemá rád). Rozhodně se nesmí dusit v malých otáčkách - to se zase nelíbí... celý příspěvek >
Provoz a údržba motorové pily, 24.7.2008
1. správná řezná rychlost řetězu = vysoké otáčky = většinou plný plyn, jen ve slabším dřevě ubrat (nevytáčet do max. otáček bez zatížení). PS 500 má max. otáčky 13500, já to mám po záběhu seřízené na 13300. 2. je to jedno, jen při delším... celý příspěvek >
Benzínová motorová pila, 21.7.2008
Dochází benzín = chudší směs = vyšší otáčky. Pokud to dělá jen chvilku než benzín úplně dojde, tak je to normální..   Gl.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 21.7.2008
xxx.xxx.176.29 (?), 17.7.2008 1:36 Díky nejen za přání ;-) Náročný jsem :-) Jde mi spíš o to, že se tady na foru SKS 85 vychvalovala skoro jako špičková profi bruska - to opravdu není. A dále, že by stačilo několik relativně malých úprav a pak... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 16.7.2008
Já jí mám taky :-)  Schválně vezměte řetěz, který má každý zub jinak dlouhý a zkuste srovnat všechny zuby na stejnou délku s přesností +- 0,1 Přeju příjemnou zábavu ;-) Rovnoměrný úběr je nco jiného - to souvisí spíš s dobou broušení než s... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 16.7.2008
Souhlasím, že SKS 85 je šikovná věcička. Ale pod pojmem přesné broušení si představuju něco úplně jiného = tuhé vedení kotouče, přesné a tuhé nastavení dorazů, přesnost broušení alespoň +- 0,1mm.  SKS 85 moc tuhá není = aby brousila přesně,... celý příspěvek >
Nová pila, 15.7.2008
Rom - xxx.xxx.86.21 (13), 15.7.2008 11:07 Zas tak jednoduchý to neni. Navíc i když jde o pár šroubků, tak jde nasekat tolik chyb až se jeden diví ;-)   Gl.
Nová pila, 15.7.2008
<<< Podle popisu to ověření nastavení karburátoru bylo o ničem >>> Taky si myslim. Párkrát protůroval ještě studený motor, zjistil že to vrčí a pilu prohlásil za správně seřízenou... A pak se Jani diví, že si spousta lidí... celý příspěvek >
Nová pila, 13.7.2008
když pila naskočí tak sama drží vysoké otáčky TO JE TZV. PŮLPLYN po zmačknutí plynu otáčky klesnou a pila si jen brumlá = PŮLPLYN SE VYPNUL, ale po opětovném přidání plynu se pila neochotně vytáčí = PODLE MĚ NORMÁLNÍ CHOVÁNÍ STUDENÉHO MOTORU skoro... celý příspěvek >
Nová pila, 13.7.2008
Jani, zkus si takový pokus. Vem pilu, udělej na ní kontrolní závady (takové co by servisák měl snadno najít)  a jdi s ní do nějakého servisu jako běžný zákazník který se v pilách nevyzná. Když takhle obejdeš třeba 50 servisů,... celý příspěvek >
H 323 R, 8.7.2008
Tak to vypadá, že na vás ten prodejce kašle a nic neshání...   Gl.
H 323 R, 7.7.2008
Neobviňuješ konkrétně, ale v náznacích - třeba jsi "jen nahlas uvažoval", že jsem J.S., zástupce Dolmaru, a teď zase že se nemohli najít dva lidi v ČR, kterým se ta HQ pokazila a zároveň čtou tohle forum. Jsou to jen náznaky,... celý příspěvek >
H 323 R, 7.7.2008
Já bych lepší fotku uvítal - zajímá mě to, hlavně detail lomu - struktura materiálu. Ty fotky nahoře jsou z dálky a navíc rozmazaný :-(   Gl.
H 323 R, 7.7.2008
To jako podle toho, že když se s tim tvůj kamarád prodejce HQ nesetkal, tak myslíš že se to nemohlo stát? Kolik kusů prodal, dvacet? Na nic společně nenadávám, ale radim jak se k tomuhle problému má postavit ten co mu to nafackovalo. (Asi... celý příspěvek >
Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 7.7.2008
No nevim, za 9 kKc bych osobně koupil novou pilu než něco 4roky starýho po generálce. Za to jde pořídit nová PS 420 nebo 460 ;-)
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika