Příspěvky uživatele - 226.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ocet proti kočkám, 13.9.2009
ale já myslal to poure rosprašovašem nastříkal na mulč kůru
Roubování čarověníků, 13.9.2009
děkuji za odpověď a chtěl bych se zaptat jakoíu ste použil podnož z náletů nebo kupovaný smrk
Roubování čarověníků, 12.9.2009
děkuji za předešlé odpovědi ještě bych měl otázku jedem na hory a když bych tam našel nějaké čarověníky ustříhl větvičky k roubu jak dlouho vydtrží neš ho budu muset umístit ta podnož myslíte že vydrží 24hod??
Roubování čarověníků, 11.9.2009
ja jsem myslel jestli by šlo když bych vzal roub z již 1 roubovaného čaroměníků jestli s toho vyroste zase čarověník
prosím o pomoc zkušené zahradníky děkuji
dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli lze naroubovat čarověník z již naroubovaného děkuji za odpověd zahhadník ToM
Jedovatý živý plot, 6.9.2009
ja bych tam nevysazoval živý plot ale normální plot zahradník ToM
Ocet proti kočkám, 6.9.2009
Dobrý den,  v časopisu Flora jsem četl že na kočky platí ocet a ctěl jsem ze zeptat když bych ho rospračovačem roztříkal po zahrádce jestli by to nějka nemohlo uškodit kytkám např.je to spálit nebo tak nějak Děkuji za odpověď zahradník... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika