Příspěvky uživatele - 24.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 2.5.2012
Mel jsem stejny problemy. V mem pripade to byl zaneseny karburator. Pro motory Honda pouzivam jenom benzin z OMV. Ale jednou jsem ji mel v servise na udrzbe a pak se to na nizkych otackach chovalo stejne. Pak se priznali, ze tam nalili bezny benzin... celý příspěvek >
Ruční aerofikace trávníku, 14.9.2009
Chci se zeptat na průběžné výslůedky experimentu.
Olověnec Plumbago au, 2.5.2008
já mám plumbago již tak odhadem 10 let, je to skutečně mamutí keř. Mám ho v polostínu či spíše na odpoledním slunci, dle mých zkušeností mu vítr nevadí. Chce to velký květník a v létě dost zalévat, je to žíznil, ale zase mu neuškodí občas nechat... celý příspěvek >
černá růže, 28.12.2007
Nelámala bych si tím vůbec hlavu, černá růže prostě neexistuje. Česná barva  jako taková u rostlin prostě neexistuje. Maximálně u některých květin jsou vyšlechtěny odstíny temně filaové, které z dálky působí dočerna (třeba tulipány, sléz,... celý příspěvek >
Vari - manuály, 23.2.2007
Dobrý den Nebyl by někdo té laskavosti a poskytl k okopírování manuály na sestavu Vari. Koupil jsem to výhodně starší a samozřejmě bez manuálů, které jsou více než třeba - předchozí majitel dost zanedbal údržbu :-(. Zatím jsem sehnal jen na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika