Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Porovnání pily stihl 180ms a solo 643ip, 10.3.2009
Dle výrobce je to pomocná pružina na startovacím mechanizmu, dekompresní ventil, inteligentní zapalování. Přednosti  těchto systémů mohou být vzájemně kombinovány - doplňují se, aby start byl co nejjednodušší.
Jen se pozastavím u toho, že je to stejné, jako Dolmar. Není a zásadní rozdíl je v konstrukci tzv. velkých kovových Mg karterů(tvoří i olejovou nádržku) - uložení klikovky a provedení klikové skříně . Výkonem je tato pila hodně podobná PS420C, ale... celý příspěvek >
Solo 643IP je farmářka a MS 180 je hobby pila. Výkon hovoří také ve prospěch 643IP, tato pila je moderní - současný model, který je z těchto pil vhodnější volba. Má vylepšenou techniku motoru s optimalizací startu.Konstrukčně jsou pily hodně podobné... celý příspěvek >
Naviják na Vari, teru, dakr, agzat, 7.3.2009
Ne, to našel někdo jiný a já jsem jen zjednodušil odkaz. Ale naviják na Agzatu je principem podobný tomu, co mám na Vari. Jen ta délka lana a šířka bubnu jsou v mém případě menší. Já jsem si zatím potřeboval pomoci na krátkých úsecích, kde to... celý příspěvek >
Koupě silnější motorové pily, 7.3.2009
Půlplyn, jak jsem Vám psal můžete ovlivnit tak, že jej deaktivujete ještě před startem s ním. Na pilách, kde je páčka, nebo knoflík na zadní rukojeti se s půlplynem startuje jen na zvážení obsluhy, dle zkušeností, jak pila lépe startuje. Půlplyn se... celý příspěvek >
Koupě silnější motorové pily, 7.3.2009
KM je u H 455 dle DLG/KWF 3,2 Nm. Jiné farm modely nové řady nebyly zatím zveřejněny. Půlplyn je na každé pile a liší se pouze ovládáním od tlačítka na zadní rukojeti po sdruženou funkci se sytičem. Lze startovat u dobrého motoru i bez půlplynu a bez... celý příspěvek >
Husqvarna 575, 7.3.2009
Přemýšlím, co k tomu dodat. Ale nic mě nenapadá, protože to není dotaz, ale obhajoba hlouposti a neznalosti. Zkušení dřevorubci si nastavovali H266XP na vyšší otáčky do slabé hmoty a na mýtní těžbu je opět snižovali. Navíc tyto pily byly značně... celý příspěvek >
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 7.3.2009
Na stránkách výrobce je GXV 160 s černým krytem a takový kryt mají i GCV už z dřívější doby. Červené kryty jsem viděl třeba na malotraktorech, aby to asi barevně ladilo. Zajímavější je údaj o výkonu motoru. Dřívější GXV 160 mají uváděný výkon - 4 kW... celý příspěvek >
Vůle v nábojích Vari, 5.3.2009
Určitě má a materiál bych použil běžný, neboť příliš tvrdý by vydíral disk. Ale je to otázka, jak moc, neboť by to muselo být hodně na fest, aby to vadilo. Když to nebude na těsno, tak zase ta podložka nepomůže.
Koupě silnější motorové pily, 4.3.2009
To není třeba, stačí, když na takové "znalosti" někdo zareaguje, tím se neznalost, nebo... neguje. Soudný člověk se potom zamyslí a nehltá dezinformace a přemýšlí při čtení. Taky dobrou noc. 
Koupě silnější motorové pily, 4.3.2009
P. Mirku toto už mám za sebou, neboť jsem zpočátku předpokládal, že 50.4 bude zastánce HQ, což by se objektivně vyrovnalo a časem by se určitě přidal další jiné značky. Já jsem uživatel Dolmarák, R.B. je Stihlák, a další jsou... a byl by Husqvarňák.... celý příspěvek >
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009
Je to tak, nyní je to někde jinde a většinou se to nevyplatí. Jinak záleží na stavu součástek.
Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009
Mimo závad, které jsou stejné, jako u elektronického zapalování je to možnost poškození motoru neznalostí toho, kdo seřizuje karburátor. Omezení otáček je ochrana před poškozením součástek vysokými otáčkami, ale neochrání motor před chudým... celý příspěvek >
Zde došlo k nepochopení i upravení k obrazu svému mé odpovědi. Vložku - futro - na náboji jsem viděl a bylo to udělané tak, že se disk otáčel na vložce, nikoli vložka na náboji. Ale majitel měl možnosti to udělat a navíc si udělal do rezervy vložky o... celý příspěvek >
Mám stejný názor, jestli nejsou vůle velké, tak bych omezil vlivy které je způsobují, jak jsem psal dříve a zatím bych to nechal tak. Při velkých vůlích by změřil náboj a disk a porovnal hodnoty proti novým dílům. Podle toho bych se rozhodl, který... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika