|
Příspěvky uživatele - 213.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009 Hondu nemám vyzkoušenou na změnu otáček, ale Dolmar sbírá a seče v pohodě na nižší otáčky a utáhne plný koš jen na želvu. Jak se začne sekat, tak bude další video. Je to motor B+S 3,7 kW/5 PS. |  | Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009 Já Vám jen uvedu, že co jsem už slyšel a četl, co doporučují různí servismani, tak to bychom byli s něčím pořád v servisu. Obecně je známé např. to, že se nemá po oleji M6A používat M6AD, který uvolňuje karbony. Ale když takový motor budete... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009 Tak to je ale jiný systém, neboť já obohacuji primerem při startu, a rozsah otáček je větší. Ale to jen na vysvětlení, když Vám to seče lépe na plný plyn, tak tak sekejte, to je každého věc. Já to vidím, jako přednost, kterou výrobce namontoval na... celý příspěvek > |  | motorová řetězová pila Dolmar PS-500, 23.3.2009 P. Zdeňku, tímto sám o sobě dáváte najevo, že pilám moc nerozumíte. Určitě víte, kde je servis - ve Vašem případě záruční, kde pilu seřídí, nebo zjistí závadu. Problém je v tom, že asi nedáváte na doraz páku při sytiči, nebo v seřízení. Pokud není... celý příspěvek > |  | Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009 8 let jsme používali sekačku Gutbrod s B+S Clasic. Jen jsem měnil olej a brousil nůž, to bylo vše.Doposud jede (12 let) u známého, který ji vůbec nešetří. Dekarbonizace motoru má význam i opodstatnění při opravě. Tedy při nutnosti demontovat motor.... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga, 23.3.2009  Neskutečný blábol, vždyť sekáme na želvu i zajíce již víc, jak 10 let. Nejprve to bylo se sekačkou Gutbrod s motorem B+S Classic, nyní Dolmar PM 480S. Původní sekačka je stále v provozu.Motory jsou 4 takty, stejně, jako u x jiných sekaček s... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga, 22.3.2009 Musím Vás opravit ve výrazu - volnoběh. Na co by tam byl. Význam by to mělo při odstředivé spojce, jinak ne. Výrobci uvádějí, že je možné sekat v rozsahu želva zajíc. |  | koupě nové el. motorové pily, 22.3.2009 V tomto bych doporučil motor v ose, takže řada ES 21XX, stačí lišta 35cm, ES 2135A(Dolmar je to stejné, co Makita). Ještě se podívejte na Narex, jedinou podstatnější nevýhodou je motor do strany, ale tato pila má vyšší výkon. Zde bylo toto vícekrát... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga, 22.3.2009 Myslím si, že obě značky jsou to nejlepší, co se dá pořídit. Jen bych vysvětlil změnu otáček želva - zajíc, co to v praxi přináší za výhody. Já to velmi využívám, neboť je např. porost po horkém létu značně řídký a není třeba hnát motor na plné... celý příspěvek > |  | Zahradní sprcha, 22.3.2009 Myslím si, že sudům již odzvonilo. Daleko estetičtější je např. solární sprcha ve tvaru černého válce o průměru např. 20 -30 cm. Na tomto válci je, který je zároveň stojan je baterie a sprcha. Samozřejmě záleží na předpokládaném počtu lidí, kteří se... celý příspěvek > |  |
|  | Pila - startovací šňůra, 22.3.2009  Tak nejprve je třeba mít stejné lanko - šnůru. To jak délkou, tak průměrem. Oba konce je třeba jemně zatavit, aby se netřepily a zároveň se na nich daly udělat správné uzle. Ten na cívce musí být klasický a téměř na konci, aby byl co nejmenší, ten v... celý příspěvek > |  | nastavenie karburatora honda gcv 160, 20.3.2009 Zde jsou čísla dílů, ale je to z roku 2005, takže ceny ND budou trochu jiné. |  | nastavenie karburatora honda gcv 160, 20.3.2009 Kolísání otáček není pružinkou. Kolísání je způsobeno(pokud není závada v regulátoru otáček) tím, že se mění směs pro motor. Může být něco ucpané, to je třeba dobře ověřit, potom se motor chová tak, jako by docházel benzín a kolísá. Pružinka vytváří... celý příspěvek > |  | Husgvarna 240e, 19.3.2009 Je to nový typ. Motor s předvýplachem - nižší emise a spotřeba paliva. Na benzínové pile nemusím boční beznářaďové napínání, které vadí do strany a není vždy spolehlivé. Plastový skelet, což je v této třídě klasika. Je to levné a lehké. Přesto je to... celý příspěvek > |  | Strunová sekačka - motorová kosa, 19.3.2009 Takže máte představu jakou - držadlo řídítka, nebo jednoduché na trubce. Jen strunová hlava, nebo i nůž. Motor 2 takt, 4 mix, 4 takt. Kolik asi plocha a co na ní. |  |
 |
|
|
|