|
Příspěvky uživatele - 213.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej do sekačky, 30.4.2009 Jestli máte trochu představu o motorech, ale také lidech, kteří je obsluhují, tak nelze slevit ani ň. Stačí málo a je to pochopeno jinak a výsledkem je podstatně horší stav(řešit to, že se někomu něco pokazí špatnou radou, o to nestojím, já si za... celý příspěvek > |  | Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009  Tak jsem to vyzkoušel u svého motoru Honda GCV 160, na který jsem nedávno udělal přírubu na pohon navijáku (převodovkou z rotavátoru k Vari). Olej jsem do motoru dával nedávno nový a motor byl po opravě bez oleje. Množství oleje, které jsem nalil do... celý příspěvek > |  |
|  | Olej do sekačky, 29.4.2009 To máte pravdu, na to stačila jedna odpověď, ano můžete. Ale podle dalších příspěvků se to stočilo na použití jiných olejů, které vzduchovému 4T vyhovují méně, resp. nejsou vhodné. Takže nyní je to o tom, nikoliv o možnosti použití oleje, který má... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 29.4.2009 Předpokládám, že jste schopen rozlišit vliv pneumatik na stav motoru a vliv oleje na stav motoru. Klidně se podělte se svými zkušenostmi, ale spousta lidí, kteří kupují zahradní stroje nemají schopnost rozlišit nějaký hokus pokus od informací v... celý příspěvek > |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 29.4.2009 Nejvíce se svíčka vypálí i s výfukem při plné zátěži motoru. Pokud máte původní nastavení, tak to je bohatější - více benzínu ve směsi. Ničemu to nevadí, ale motor má o něco nižší výkon a více zapáchají výfukové plyny. Při seřízení takové pily se... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 29.4.2009 Z Vašeho příspěvku je zřejmé, že se pletou, nebo si pletete 2 základní věci. Jednou je obsluha motoru, který někdo vyrobil, jehož znalosti a zkušenosti jsou mimo toto fórum a většinu z nás. Druhou jsou praktické poznatky s obsluhou strojů, různá... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 29.4.2009 Andy v pořádku, ale není to jen o tom, že sekačka po x letech jede. Je jednoznačně prokázáno, že při použití nevhodného oleje se zvýší spotřeba oleje spalováním v motoru. Já jsem jako největší přínos 4T viděl v tom, že tolik nesmrdí, nekouří, mají... celý příspěvek > |  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 29.4.2009 Pokud s tím nebude dělat hektary, tak předpokládám, že bude spokojen. Jen bych se pozastavil u přesvědčování kamarádů. Když máte ten dobrý úmysl a chcete poradit, tak poraďte, ale nepřesvědčujte. Může se to vrátit ne Vaší chybou, ale kamarád něco... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 29.4.2009  Pánové, opět klasika, někdo zde obecně tvrdí, že je to v podstatě jedno a že oleje jsou stejné, na nálepky nehleďte, jsou to reklamy a pod. Tazatel se ptá v úvodu na použití oleje, který má doma. V návodu B+S je to jasně uvedeno. Co se děje v motoru... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 28.4.2009 Vy asi neumíte číst, na automobilových olejích máte např. pro BMW, Mercedes, WV,Škoda a pod. Jsou to značky sekačkových motorů?? |  |
|  | Oprava pily Stihl MS 270, 28.4.2009 Komplet (válec + píst) stojí cca těch 5000,-Kč, ale může to být méně i více, dle typu. To ale není vše. Musíte zjistit, jaký je stav klikové hřídele. Po zadření pily se dostane materiál z pístu i do spodního ojničního oka, kde se může narušit ložisko... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu pro zenu?, 28.4.2009 Při výběru pily, která usnadní a zlevní topení je rozumnější koupit kvalitní přístroj. Zejména u Vás se nedá očekávat, že si budete nějaké mouchy vychytávat sama, což je u levné pily časté. Vy potřebujete spolehlivý stroj, který bude sloužit a ne,... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 28.4.2009 Pokud neporovnáte více motorů po delším provozu s ležatým válcem vs. stojatý, tak to opravdu nemá cenu rozebírat a jsou to z Vaší strany jen úvahy. Ležatý válec způsobuje to, že motor je choulostivější na spotřebu oleje při srovnatelném opotřebení,... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 28.4.2009 Vždy mě napadá při takovém dotazu, resp. odpovědích: 1) Proč nepostupovat dle návodu? 2) Je to cena oleje, když se doporučuje jiný olej? 3) Je to nedostupnost oleje, který doporučuje výrobce motoru? 4) Jsme na tom tak špatně, že zbytek,... celý příspěvek > |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 27.4.2009 Hadice levné orig. nejsou dostatečně UV odolné. Ty které jsme měli mimo přímé sluneční záření vydržely déle. Solární panel může být zhotoven z např. plastových trubek, CU trubek(z důvodu náročnosti pokrytí plochy je vhodnější měděný plech a na něj... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|