Příspěvky uživatele - 164.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009
zajímalo by mne, zda vydrží dva, tři roky nebo to jsou takové šroty, že po hodině odejdou?
to znamená nebrat?
Ztráta vody v jezírku, 13.9.2009
tak to vám přeji, teď,když je chladněji... ubývá voda pomaleji??
Automatické dopouštění vody, 13.9.2009
ještě mě napadl nohový spínač na vodu, je docela malý a při otočení a doplnění plovákem by mohl stačit.
Automatické dopouštění vody, 13.9.2009
můžu souhlasit, z pračky je to docela malé a opravdu ve sběrnách je toho plno, pak mě napadá hlídač z wc, ale musel by se schovat do nějaké třeba kamenné skrýše, ale dá se jednoduše regulovat s přesností na 1 cm.ale co v zimě??
ještě pro upřesnění... zahradu seču pojezdem, křoviňák bych využíval kolem plotů a stromů, keřů,potoka, na to by snad stačil za pár šupů, ne?Dík za náměty
zdravím, jaké máte zkušenosti s křovinořezama za 3-4.000 Kč? třeba z aukra a podobně, když vidím stroje za 10-15.000 tak uvažuji, že za to si jich koupím několik.Jaké máte zkušenosti??Samo, že na úkor pohodlí-vibrace, spotřeba...
Podložka pod bazén, 13.9.2009
k původnímu dotazu... měli jsme koberec, ale shnije, tak máme staré lino a to tam necháváme stále,4 roky, bazén totiž na zimu sklízíme.
Ložisko st 051 AVL, 13.9.2009
jo, beru zpět valečkové a kuličkové,..zamotal jsem se myšlenkově na třecí... kuličkové je lepčí
Sršně - jak na ně?, 13.9.2009
vystříkat reidem na mouchy a komáry... z vlastní zkušenosti hasiče..je asi jemnější a sršně víc zasáhne v dýchacím ústrojí..díru pak ucpat, ať se nemají po odvětrání kam vracet, s pěnou opatrně, ať vám nevypuknou nebo neodletí latě, pěna má sílu,... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 13.9.2009
óóóó... díky, je na čase zase něco přidat, co?
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009
rodiče se pro příště určitě poučí, ale co z toho, když tomu dítěti už není co useknout,takové jen řezat a solit... jak bylo už psáno, tresty pro rodiče, že dítě neuhlídali
Ložisko st 051 AVL, 13.9.2009
jedině se podívat a změřit, jestli tam nepasne kuličkové, ale valečkové je lepší, má lepší vlastnosti.Na kolik vyšlo??
Sršně - jak na ně?, 13.9.2009
zavolejte na hasiče a tam se zeptejte, kromě spreje by jste neměli nic platit, jestli je někdo alergik, tak to hasičům řekněte.
Viac odrod na jednom strome, 13.9.2009
přikláním se k podobným odrůdám, co se týče době sběru.Jestli máte více podnoží, tak dejte jeden druh na každý a máte vystaráno.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika