|
Příspěvky uživatele - 164.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 zajímalo by mne, zda vydrží dva, tři roky nebo to jsou takové šroty, že po hodině odejdou? |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 to znamená nebrat? |  |
|  | Ztráta vody v jezírku, 13.9.2009 tak to vám přeji, teď,když je chladněji... ubývá voda pomaleji?? |  | Automatické dopouštění vody, 13.9.2009 ještě mě napadl nohový spínač na vodu, je docela malý a při otočení a doplnění plovákem by mohl stačit. |  | Automatické dopouštění vody, 13.9.2009 můžu souhlasit, z pračky je to docela malé a opravdu ve sběrnách je toho plno, pak mě napadá hlídač z wc, ale musel by se schovat do nějaké třeba kamenné skrýše, ale dá se jednoduše regulovat s přesností na 1 cm.ale co v zimě?? |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 ještě pro upřesnění... zahradu seču pojezdem, křoviňák bych využíval kolem plotů a stromů, keřů,potoka, na to by snad stačil za pár šupů, ne?Dík za náměty |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 zdravím, jaké máte zkušenosti s křovinořezama za 3-4.000 Kč? třeba z aukra a podobně, když vidím stroje za 10-15.000 tak uvažuji, že za to si jich koupím několik.Jaké máte zkušenosti??Samo, že na úkor pohodlí-vibrace, spotřeba... |  | Podložka pod bazén, 13.9.2009 k původnímu dotazu... měli jsme koberec, ale shnije, tak máme staré lino a to tam necháváme stále,4 roky, bazén totiž na zimu sklízíme.
|  | Ložisko st 051 AVL, 13.9.2009 jo, beru zpět valečkové a kuličkové,..zamotal jsem se myšlenkově na třecí... kuličkové je lepčí |  | Sršně - jak na ně?, 13.9.2009 vystříkat reidem na mouchy a komáry... z vlastní zkušenosti hasiče..je asi jemnější a sršně víc zasáhne v dýchacím ústrojí..díru pak ucpat, ať se nemají po odvětrání kam vracet, s pěnou opatrně, ať vám nevypuknou nebo neodletí latě, pěna má sílu,... celý příspěvek > |  |
|  | A až Z o uzení, 13.9.2009 óóóó... díky, je na čase zase něco přidat, co? |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009 rodiče se pro příště určitě poučí, ale co z toho, když tomu dítěti už není co useknout,takové jen řezat a solit... jak bylo už psáno, tresty pro rodiče, že dítě neuhlídali |  | Ložisko st 051 AVL, 13.9.2009 jedině se podívat a změřit, jestli tam nepasne kuličkové, ale valečkové je lepší, má lepší vlastnosti.Na kolik vyšlo?? |  | Sršně - jak na ně?, 13.9.2009 zavolejte na hasiče a tam se zeptejte, kromě spreje by jste neměli nic platit, jestli je někdo alergik, tak to hasičům řekněte. |  | Viac odrod na jednom strome, 13.9.2009 přikláním se k podobným odrůdám, co se týče době sběru.Jestli máte více podnoží, tak dejte jeden druh na každý a máte vystaráno. |  |
 |
|
|
|