Příspěvky uživatele - 18.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník - opadání plodů, 24.2.2009
Někde jsem tu už psal, že okolo kmínku rakytníku asi 5m od kmene se nesmí kopat ani rýt, jinak se trefí kořen, který obvykle kopíruje povrch země a často i celá rostlina uhyne.Okolo může být tráva, která se při sečení napřed okolo kmínku ručně otrhá... celý příspěvek >
Stagnace Kamčatské borůvky, 11.2.2009
Romila máte tam několik chyb: listy neusychají v červnu, to leda suchem. ale fakt je že rostliny brzy v červenci neb srpnu končí vegetaci. Dále: ssemena stará je možno stratifikovat, ale čerstvá se vysévají ihned po sklizni a brzy vyklůíčí a do... celý příspěvek >
Stagnace Kamčatské borůvky, 11.2.2009
Myslím, že nerůst může být způsoben přischnutím kořenů.Bud přischly už ve školce, nebo v prodejně, nebo po zasazení je půda moc nakypřena a velmi rychle vysychá.Staří zahradníci po zasazení půdu okolo ušlapali a důkladně prolili vodou. Pokud někdo... celý příspěvek >
Rakytník, 11.2.2009
přesně tak to je. Samec má v zimě velké pupeny, samice malinké.
Ziziphus, 10.2.2009
hodně tu záleží na odrůdě. K nám by to chtělo nějakou ranější. Jednou byl článek v Živa o tom jak v Praze na dvorku mezi činžáky krásně roste a plodí.  Hotové plody jsem dostal z obchodu MAKRO, ale název na sáčku byl Obří datle.Hned jsem poznal... celý příspěvek >
Jahody ze stromu - záhada, 10.2.2009
Arbutus jsem jedl v nějaké vesnici v jižním německu na náměstí. nikdo ho tam neobíral. Plody byly velké jako velmi velké ryngle, byly chutné a sladké, jenom těch pět velkých semen/asi 8mm,  a ne droboučká semínka plevelů která posílá firma na... celý příspěvek >
množství výhonů jahodníků, 10.2.2009
Někdy člověk sežene novou vzácnou odrůdu./Aroma a j./  a potřebuje rychle mnoho odnoží. to se dělá tak, že se pohnojí draselnou solí i dusíkem.
zimolez kamčatský - konec, 10.2.2009
mám zimolezy 38let.Začínal jsem z semen Lonicera kamtschatika a jejich potomstvo ze semen bylo dobré, proto jsem přistoupil k prodeji na výstavách. Jenže později jsem vzal semena jiných druhů a jejich potomstvo už nebylo tak dobré.Zvláště v... celý příspěvek >
Rakytník, 10.2.2009
Květy rakytníku to je problém. Samec má trsy malinkých puchýřků, které na jaře prasknou a práší pyl jako mraky.Samice má jen nepatrné blizničky za listem. Nejsou to květy, jen malinké pohlavní orgány.Samec je má poměrně velké, samice jen těžko... celý příspěvek >
Muchovník, 10.2.2009
Muchovníků je moc druhů, mnohé se na ovoce nehodí.Nejlepší odrůdy na světě mají právě na té farmě= odrůda Smoky,  pak Northline.   dobré jsou i Thiesen a Martin, ale ty už moc rostou. musejí se hodně zakracovat, držet nízko. U nás... celý příspěvek >
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika