Příspěvky uživatele - 18.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré odrůdy, 23.3.2009
z nejchutnějších vzpomínám na Manted a Close, ty u mne trpí monilií, zruším je. Jinak ty staré jsou už jistě překonané novými. Nikdo už velice chutná jablka nezná?
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 23.3.2009
paní Faltová, mám v zahraničí hodně nových věcí, které potřebuji dovézt ale nemám nikoho kdo by dovezl.  V EU se snad může dovážet vše. Možná by jsme spolu něco co stojí zato upekli, ozvěte se, dík Nokal1@seznam.cz
Stagnace Kamčatské borůvky, 21.3.2009
Juraj Kafka, Na vysoké škole v Brně zkoušejí mnoho odrůd zimolezů už dávno a tvrdí že nejlepší chut má amur.  Já tady mám mnoho semenáčů ze semen z různých míst ruska a mnohé mají plody velmi chutné.Jeden má nahořklé, ale když přezraje tak se u... celý příspěvek >
Ostružiníky beztrnné, 21.3.2009
lochnes ani thornfree mi nikdy nevymrzly.Lochnes má být lepší podle hodnocení ve švýcarsku.Orkán neznám, ale zkusil bych ho, kdybych ho dostal. Já mám wilsonovu, ta mi nikdy nezaplevelila jak tu někdo vykládá, pak mám hull a jsou dobré. Mám tam ještě... celý příspěvek >
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 21.3.2009
mladé sazenice je dobré ochránit ocelovým pletivem.Kdo sežene starší, pak už to kočky moc neponičí. Každý ba měl mít tohle zasazeno, neznám žádné lepší využití místa na zahradě.A věřím, že v blízké budoucnosti to každá zahrada bude mít a nejen... celý příspěvek >
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 21.3.2009
Máte pravdu, není, významné jsou i vitamíny účinkující jako P vitamín, to bývají často barvivav ovoci ale ty jsou třeba i v barevném podzimním listí. Jinak výživné jsou cukry.důležité jsou i pektiny.To vše ale není tak vzácné jako vit.C.
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 20.3.2009
Chlupaté plody má aktinidie deliciosa, aktinidie chinensis a /ty bývají v obchodech/ a pár jiných. Kolomikta má velmi hladké a jí se i se slupkou a rozhodně mi chutná mnohem víc než rybíz.Kdo jí kiwi z obchodu hned jak ho koupí tvrdé, tomu může... celý příspěvek >
Smraďoch?, 20.3.2009
pokud rostou Smradochy v dubnu, je to smrž, velmi chutná houba za mlada. později asi dost smrdí když hnije.Snadno se množí sporami které sypou plodnice, dostanou li se na kůru na zemi, piliny a podobné hmoty.hřiby a jiné houby se tak snadno sporami... celý příspěvek >
václavky na zahradě, 20.3.2009
Gratuluji.Já to dříve sypal do lesa a naivně myslel, že tam něco poroste.divil jsem se, že tam nic neroste.Dnes vím, že hřiby jsou po většině mykorhizní houby, to značí, že rostou napřed na rhizoma=kořínek příslušného stromu.Když se na něj dostanou,... celý příspěvek >
Rakytník, 19.3.2009
taky jsem viděl prodávat rakytník roubovaný.To je sice dobrý způsob jak přijít k odrůdě, ale je-li podnož divoká, mohlo by to taky moc odnožovat.Něco jiného by bylo, kdyby někdo na sazenici ušlechtilého označeného názvem odrůdy přirouboval samce tak... celý příspěvek >
Pěstování hub na lískových pařezech, 19.3.2009
na lísce se pěstují lanýže ale nejde to jen tak naočkovat, je to mykorhizní houba na kořenech, musí se to na klíčící semenné kořínky a sadba nejde u nás sehnat.Tak vám neporadím, hlíva by tam měla růst.Nejlépe je však hlívu dát na čerstvý pařez neb... celý příspěvek >
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 19.3.2009
Teda nevím v čem si mám rozšiřovat vlastnosti.Aktinidií je nejmín60 druhů, v usa jich mají sesbíráno 150druhů.Vy teda říkáte kivi všem druhům, no dobře, něco na tom je.Měl jsem tady odborníky, kteří nikdy aktinidii kolomikta neviděli a nechtěli se... celý příspěvek >
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 17.3.2009
to je pravda, já hned na vše nevzpomenu tak musim opakovat příspěvek.
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 17.3.2009
Kočky až šílejí, když to na jaře najdou rašit, a je-li rostlina malá, obvykle se stane že ji okoušou a zničí.Musí být nejméně dvě=samec a samice,.Já jich vysel a nasadil hodně, takže si zvykly.Chtělo by to aby kdo je bude množit, vypěstoval sazenice... celý příspěvek >
kvetení a pohlaví schizandry, 17.3.2009
mně semenáče vykvetly, dívám se, květy samčí.Dal jsem cedulku samec.Další rok už byl jeden květ samčí, druhý samičí ne stejné rostlině.Takže u ní na stejné rostlině jsou samčí i samičí květy.Ale nebylo by špatné vzít z Kieva odrůdu sadovaja, která... celý příspěvek >
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika