|
Příspěvky uživatele - 18.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moruška - nové ovoce pro naše zahrádky, 6.5.2009 Morušku by mohli dovézt rybáři i jiní, kteří jezdí do norska, finska, svédska, karelie, litev.lotyš. a j. zemí, tam roste hojně v lesích a je malinká. |  | Éleagnus, dobré ovoce roste snadno, 6.5.2009 Eleagnus multiflora a některé další druhy mají ovoce s peckou, sladké.V rusku tomu říkají gumi. Pěstuje se velmi snadno, roste skoro v každé půdě.Některé formy plodí snadno a hojně, některé neplodí.Obě formy tady v Ostravě máme.Aby se to... celý příspěvek > |  |
|  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 6.5.2009 goji a j. to jsou slabě účinkující látky, aby jste dosáhla nějaký silnější účinek, musela by jste to jíst asi na oběd. já goji nechci, já raději chutnější věci. mohu sázet to co se hned sní z keře.Třeba zas zkusím ovocné hlohy Eleagnus... celý příspěvek > |  | Zimolez kamčatský - konec, 6.5.2009 Já říkám, že zimolez má ještě velkou budoucnost.Dobré odrůdy lidi snadno nadchnou.I když někteří skončí po prvním pokusu.
Takže žádný konec, začátek!!! |  | Zimolez kamčatský - konec, 6.5.2009 neumím sem vložit obrázek, ale když to ožerou kozy, srnčí neb ovce i s větvičkami, tak to vyrazí nové silné a na nich to nejvíc plodí, to jsme vyzkoušeli.Zkoušet to ale neoporučuju, raději střihnout. |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 6.5.2009 Kdo viděl, jak a co u mně roste a může klidně růst u každého, ten snadno pochopí o co se jedná.Je to prostě bomba, jaká tady ještě vůbec nebyla.
odrůda kolomikty, která dokáže tohle, a je to tak dobré, že že takovou lahůdku si nenechá nikdo ujít.A... celý příspěvek > |  | Červivost lískových ořechů, 5.5.2009 já zasadil Halský ten množí ve velkých losinách sempra a ten nečerviví.
asi všichni mají jiné odrůdy takže se o tom nikdo nezmínil.
Pak tam mám lombardský, ten už červiví, takže po opadání červivých je posbírám a vyhodím aby mne nepletly když potom... celý příspěvek > |  | Amelianchier - plodnost, 5.5.2009 lamrakii je velmi chutný a sladký, ale mně málo plodil a rostl tak moc vysoko, že jsem tam nedosáhl a sežrali ho ptáci.zůstal po něm veliký pařez a ted sázím odrůdy z bormato.cz a i ty budu muset krotit aby nepřerostly. |  | Informace o pěstování fíku - smokvoň, 5.5.2009 otec byl kdysi v průhonicích, tam u zámku roste fík, byl plný plodů, které tam nikdo nesklízel.Zahradník mu řekl, že si je může vzít, ale bylo jich moc tak nakonec část prodal na trhu na rvačku. |  | Zimolez kamčatský - puklice, 5.5.2009 jinak puklice švestková se mi občas na tom taky objeví, ale v malé míře.
Nedělám s tím nic. |  |
|  | Líska, 5.5.2009 Líska chce dost vody. tohle nevim čím to je, ale mně dost málo plodí, myslím že proto, že to nezalejvám.Viděl jsem lísky v nadmořské výšce asi 800m, kde jsou větší srážky a rostly tam dobře.
To jsem zvědav, co vám poradějí. |  | Muchovník, 4.5.2009 očkování i roubování by snad mělo jít.nezkouišel jsem když to jde semeny je to jednoduché.
Ty z bormato smoky a northline rostou tak do 3,5m, a Thiesen a martin asi5m proto krotit včas za mlada. |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 4.5.2009 Problém výživy není v nedostatku vitamínu C.Ano, moc se o tom právě ted nemluví, jakoby se mělo zato, že je to vyřešeno.Je to věc módy všichni jsme ovlivněni tím, co se okolo mluví, píše, hlavně co je v televizi, taková davová psychoza. Já se... celý příspěvek > |  | Zimolez kamčatský - puklice, 4.5.2009 mně se stalo, že keř byl napaden červcem, všude jinak od přírody normálně se odlupující kůra a za ní všude červci. Spálil jsem ho celý.
Chci ale dodat, že ted právě je nejlepší doba pro uchování té odrůdy!!! jde vzít mladé výhony tam, kde to není... celý příspěvek > |  | Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 3.5.2009 Jarnimi mrazíky trpí i třešně, višně, merunky, broskve, jabloně a j. Prostě se počká stejně na další rok a ten bývá dobrý, jako doufám i letos tady.
Kolomiktě stačí tyčka, lépe něco širšího protože je dobré mít i samce a třeba víc samic. arguta chce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|