|
Cesmína obecná a japonská vrbička na hakuro nishiki na kmínku, 21.10.2009 Ano chápete to správně |
 |
Roubování čarověníků, 17.10.2009 nejsem si jist jestli má být podnož venku nebo uvnitř |
 |
|
 |
Roubování čarověníků, 17.10.2009 Dobrý den chtělo by to co nejdříve aby se vytvořily pořádné kořeny |
 |
Smrkové jehličí, 13.10.2009 Dobrý den před několika lety jsem si přinesl domů nahrabené jehličí a dal jsem ho do igelitových pytlů a zavázal dnes při úklidu v kůlně jsem pytle našel a zjistil jsem že v pytlích je už jenom hlína (jehličí se rozložilo)můžu tuto hlínu použít jako... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavit vos?, 13.10.2009 plynový hořák |
 |
Hnití x Tlení, 8.10.2009 Dobrý den chtěl bych se zptat jaký je rozdíl mezi hnitím a tleník. A jak dodílí tlení u jablek v kompostu.
Děkuji za odpověď |
 |
Radikální řez, 6.10.2009  Dobrý den asi před 5 lety jseme si zasadily tento stromek měl několik let krásnou korunu ale už začal řídnout myslíte když bych na něm udělal radikální řez že obrazí a bude mít zase krásnou korunu?? popřípadě kdy ho ostříhat jestli na podzim nebo na... celý příspěvek > |
 |
Jak na kuny, 4.10.2009 co takhle použít past?? můžete ji chitit živou a někam odvés |
 |
Palma, 2.10.2009 děkuji za odpověď tom |
 |
Palma, 1.10.2009  Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato palma znovu obrazí když ji na vyznačených místech uříznu
děkuji za odpověď ToM |
 |
|
 |
2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 30.9.2009 Dobrý den mě nejvíce zaujala rostlina ze zahradnictví Net Green Agent a vyhovuje vašim požadavkům
zahradník ToM |
 |
Reznutí thují od kmínku, 16.9.2009 zaléívala jste je hodně??
zahradník ToM |
 |
Co se špatnými plody, 15.9.2009 lepší by bylo je vyzbírat a odlužit do kopostu ale myslí že když je tam necháte tak se nic nestane
zahradník ToM |
 |
Prosim o urceni sukulentu, 15.9.2009 dal jste řízky do vody nebo do hlíny |
 |
Ocet proti kočkám, 14.9.2009 ano je to tak vyhrabou kůru a vykonají potřebu a zahrabou potom celá zahrádka smrdí |
 |