Příspěvky uživatele - 60.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nahořklé maso z nové udírny, 15.9.2009
O tom jsem uvažoval. Zdá se mi, že kolem ustí do samostatné udírný je menší netěstnost a tí pádem mi přisává studenější vzduch z okolí. Zateplil jste jenom to koleno nebo celý kouřovod?
Nahořklé maso z nové udírny, 13.9.2009
Klobasy jsem dle rad nechal cca 30 minut rozvlažnit v 80C vodě.
Nahořklé maso z nové udírny, 11.9.2009
Mám podobný problém až na to že klobásy jsou nakyslé. Mám postavenou novou přenosnou udírnu dvouplášťovou ze smrkových palubek 50x60x100 ohniště 1,5 metru vzdálené (kamna petra). Dvě hodiny předem rostopeno skoro až na 100 C.Pak sjedu na 60 a dám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika