Příspěvky uživatele - 179.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úplný amatérský začátek, 26.8.2010 Obsahuje fotku
Přeji pěkný navečer... Dávám k dobru pár foteček jak réva roste, některé výhony mají už tři metry.. takže je na čase pomalu přemýšlet o zakrácení.. Budu muset provést v nejbližší době, už nestačí drátování... A zároveň mám dotaz jaký máte názor na... celý příspěvek >
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 15.8.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, tak mám na Vás znovu prosbu na určení napadení révy vinné, jedná se o letos na jaře vysazené rouby. Spodní listy rostliny jsou dobré, vrchní novější jsou napadené. Děkuji za případné rady o jakou nemoc nebo napadení se jedná, případně čím... celý příspěvek >
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 25.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se s Vámi poradit jestli jsem určil správně tuto chorobu? Jedná se o roztoče? (vlnovník, hálčivec nebo sviluška?) A provádím správně postřik s OMITE 570 EW? děkuji
Žádné hrozny, 21.6.2010
Dobrý den, mám dotaz na růst hroznů. Réva rodí jen na spodní části letorostů? Mám už moře letorostů cca 80 cm vysokých a jen na některých jsou hrozníčky. Vyroste na ostatních ještě něco výš?  Nebo neplodící letorosty vystříhat?
Úplný amatérský začátek, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Přeji dobrý den všem příznivcům vína. Prosím o rady do začátku, jsem v zahradničení a v pěstování vína úplný začátečník, proto se ze začátku omlouvám za neodborné výrazy. Zjara jsem na jižní moravě zakoupil od pána, který se zabívá prodejem sazenic... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 18.4.2010
Dobrý den, zakoupil jsem pár sezenic révy vinné odrůda Festival. Mohl by mi prosím někdo z Vás poradit o jakou odrůdu se jedná, respektivě jaké odrůdě vína se podobá? Mnohokráte děkuji
Rozbor půdy, 11.9.2009
Rozbor půdy provádí A.G.Service sro. Zemědělskáoblastní laboratoř Kostelní 3, 410 02 Lovosice
Co s touto Yukou?, 27.7.2009
Zdravím všechny milovníky palem, jsem zoufalá, proto hledám radu na netu.Minulý týden jsem koupila krásnou Yuku v Ikei a jde mi od desíti k pěti.Malé výhonky začínají schnout a listy pomalu flekatí.Taky se v hlíně hemží nějaké mušky a ty milimetrové... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika