Příspěvky uživatele - 223.217

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Briggs nevim jak dál, 11.9.2009
Že pootočení o desetiny hraje takovou roli mě nedošlo. Kontroloval jsem to jen opticky drážka-drážka. Máte pravdu, že to udělá milimetry na obvodu setrvačníku.To mě taky potvrzuje moji doměnku, že to zapaluje brzy - motor se točí doprava a při... celý příspěvek >
Motor Briggs nevim jak dál, 11.9.2009
Díky za odezvu, ale že to bude problém zapalování - předstihu tuším.Myslím si, že spíš zapaluje brzo, ale problém je v tom, že se to nedá nijak seřizovat. Zapalovací cívka se dá posouvat jen blíž nebo dál(to jsem zkoušel) a poloha magnetu je daná... celý příspěvek >
Křovinořez Partner?, 27.6.2008
Děkuji za názor.Ještě bych se chtěl zeptat jak nejlépe a nejjistěji poznám zda je přidřený?Někde tady jsem četl že mám sundat výfuk a podívat se na píst.
Křovinořez Partner?, 27.6.2008
Dobrý den, vlastním křovinořez Partner 422X a mám s ním problém.Má naběháno několik max. tak 20hodin a začal mi dělat to že při zatížení se přehřál, zdechnul a nešel už nastartovat.Po úplném vychladnutí - opravdu studený opět chytne a běží zase až do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika